Man slaat spijker in hoofd van zwangere Pakistaanse vrouw met belofte dat zij een jongetje krijgt

Man slaat spijker in hoofd van zwangere Pakistaanse vrouw met belofte dat zij een jongetje krijgt

© Rumah Sakit Lady Reading

Di Pakistan adalah de politie een zoektocht gestart naar een gebedsgenezer die naar verluidt een spijker van 5 sentimeter dalam het hoofd van een zwangere vrouw heeft geslagen. De man has gezegd dat zij op die manier een jongetje zou krijgen.

De vrouw tiba di het ziekenhuis di Peshawar nadat ze eerst zelf telah geprobeerd om bertemu een tang de spijker eruit te halen. Eerst vertelde ze de artsen dat ze de spijker zelf in haar hoofd has geslagen, maar kemudian gaf ze toe dat het een gebedsgenezer was. Hij has haar gegarandeerd dat ze zo een jongetje zou baren.

Een dokter van Lady Reading Hospital zei dat de vrouw “volledig bij bewustzijn was, maar enorme pijn had”, toen ze tibaerde bij het ziekenhuis. De politie adalah een onderzoek gestart nadat de röntgenfoto van de verwonding online waren verschenen.

kering dochters

Personeel van het ziekenhuis liet aan de plaatselijke krant Fajar weten dat de vrouw de gebedsgenezer has benaderd nadat ze van een buurman over de praktijk has gehoord. De vrouw has al drie dochters en haar man has gedreigd haar te verlaten als ze nog een meisje zou krijgen. “Uit angst is ze naar de gebedsgenezer gegaan”, aldus het ziekenhuispersoneel.

Dalam beberapa hal Zuid-Aziatische landen wordt vaak gedacht dat een zoon op lange termijn betere financiële zekerheid biedt aan ouders dan dochters. Dit leidt tot uitbuitingspraktijken door zogenaamde gebedsgenezers. Gebedsgenezers komen relatief veel voor in bepaalde delen van Pakistan, vooral in de noordwestelijke stamgebieden. Hun praktijken zijn gebaseerd op het soefisme (een mystieke stroming van de islam).

Politiechef Abbas Ahsan tweette dinsdag dat er een special onderzoeksteam is gevormd om ‚de gebedsgenezer voor het gerecht te brengen die meet het leven van een onschuldige van speelde en een spijker in hase le belofd ‚.

Konten inggevoegde staat lebih tinggi sesuai dengan media sosial netwerk dat cookies wil schrijven of uttlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Siehe auch  Pemerintah Inggris menolak referendum Skotlandia

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside