Lorenzo Brown vereerd om zich bij Spanje aan te sluiten: ik ben opgegroeid met het kijken naar het team met Pau & Marc

Lorenzo Brown vereerd om zich bij Spanje aan te sluiten: ik ben opgegroeid met het kijken naar het team met Pau & Marc

Door het Eurohoops-team/ [email protected]

Voor het eerst sinds officieel werd aangekondigd dat hij als genaturaliseerde speler deel zal uitmaken van het Spaanse nationale team, sprak de in Amerika geboren EuroLeague-bewaker Lorenzo Brown over toetreding tot de ploeg en legde uit dat hij deze beslissing had genomen.

„Ik ben blij om hier te zijn. Ik wil iedereen bedanken dat ik hier mocht zijn. De Federatie, de spelers. Het is een eer om deze trui te dragen‘, zei Brown tegen meerdere Spaanse media. „Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat ik mezelf in deze situatie zou zien.“

„Door met deze spelers te spelen, zal ik groeien omdat ze deel uitmaken van geweldige teams in Europa en in de NBA“, voegde Brown eraan toe. Hij werd uitgenodigd om zich bij het team aan te sluiten na een opvallend seizoen in Rusland met Unics Kazan, dat eerder in het laagseizoen ook leidde tot een contract bij Maccabi Tel Aviv.

De Spaanse Federatie is bekritiseerd omdat ze Brown de kans gaf om voor het nationale team te spelen. „Ik ga niet in de politiek,“ merkte Brown op. „Het zijn mijn zaken niet. Ik speel basketbal. Ik kon geen nee zeggen tegen deze kans die zich aandiende. Ik ben opgegroeid met het kijken naar dit team met spelers Pau of Marc. Het is een eer en ik kijk er naar uit om te beginnen.“

De Spaanse coach Sergio Sciolo verwelkomde Brown in het team en prees in het bijzonder de „toewijding“ en „verlangen“ die hij heeft getoond. „De geboorteplaats of de huidskleur zijn nooit de identificerende aspecten van dit team geweest“, zei Sciolo.

Siehe auch  Apa dan mengapa kita dapat belajar tentang bencana iklim hari ini dari Zaman Es Kecil

„Hij is een speler die komt helpen“, zei de Spaanse aanvoerder Rudy Fernandez. Hij had eerder twijfels geuit over de deelname van Brown aan het team. „Ik geef de voorkeur aan spelers die zich bij het team voegen boven anderen die Sergio’s negeren [Scariolo] telefoongesprek. Lorenzo gaat ons een zeer grote bonus geven als het gaat om het strijden tegen de besten.“

Sergio Llull is een andere Spaanse ster die het enthousiasme van Brown al heeft gewaardeerd. „Hij is een andere teamgenoot. Hij is enthousiast en enthousiast om te helpen en te integreren. We gaan proberen zijn aanpassing snel te maken. We moeten allemaal in dezelfde richting roeien.”

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside