Laura Whitmore en Iain Sterling arriveren in Spanje voor de ‚beste‘ Love Island-serie tot nu toe

Laura Whitmore en Iain Sterling arriveren in Spanje voor de ‚beste‘ Love Island-serie tot nu toe

Het man en vrouw-duo van Love Island, presentatrice Laura Whitmore en verteller Iain Stirling, hebben eindelijk contact met elkaar op Mallorca, voorafgaand aan de nieuwste serie van de hitshow.

Seizoen acht van de megahit ITV-show begint op maandag 6 juni en het wordt naar verwachting het spannendste seizoen tot nu toe.

Het paar zag er typisch cool en casual uit toen ze in Palma de Mallorca aankwamen.

Laura, 37, wiegde een bijpassend blauw tie-dye trainingspak dat ze droeg met een zwart bedrukt T-shirt eronder. Ze combineerde de look met Nike-sneakers, een zwarte handtas en pilotenschermen terwijl ze iets vasthield dat op een babydeken leek, wat suggereert dat de dochter van 14 maanden van het stel de reis met hen heeft gemaakt.

Iain, 37, droeg een blauw spijkerjack over een zwarte outfit en droeg een coole bril voor zijn komst met zijn vrouw en kind.

Laura Whitmore hield een babydeken vast toen ze met haar man Iain in Spanje aankwam

Ontvang exclusieve verhalen over beroemdheden en fantastische fotoshoots rechtstreeks in je inbox met OK!’s dagelijkse nieuwsbrief . Aanmelden kan bovenaan de pagina.

De spanning groeit voor de nieuwste serie van Love Island, en het zal een hele reeks nieuwe sexy singletons zien die de beroemde Mallorcaanse villa betreden, waaronder de dochter van Michael Owen, Gemma Owen.

De villa wordt nieuw en verbeterd, met een frisse indeling voor de slaapkamer, ligstoelen in het zwembad en een supergrote vuurplaats.

Laura zou een deal van maar liefst £ 500.000 hebben binnengehaald om de volgende serie te hosten, die op maandag 30 mei haar gloednieuwe deelnemers aankondigde.

Siehe auch  Spanje beschuldigt Algerije van het verbreken van handelsbetrekkingen tijdens crisis - Middle East Monitor

Ondertussen verscheen Iain vanmorgen in Lorraine om een ​​opwindende nieuwe verandering in het Love Island-formaat te onthullen.

Love Island-verteller Iain Stirling sneed een casual figuur toen hij in Spanje aankwam voorafgaand aan het laatste seizoen van de show
Love Island-verteller Iain Stirling sneed een casual figuur toen hij in Spanje aankwam voorafgaand aan het laatste seizoen van de show

Laura presenteert Love Island, terwijl haar man, Iain, de succesvolle serie vertelt
Het stel heeft samen één kind

In een gesprek met gastpresentator Christine Lampard, onthulde Iain dat, voor de eerste keer ooit, de kijkers van de show kunnen beslissen over de eerste koppels, door te stemmen op de Love Island-app.

Hij zei: „Christine, zoals je weet, heb ik nooit informatie gegeven, maar ik kom nu naar je toe met een dikke exclusiviteit. We halen dit jaar dingen door elkaar… Mag ik je dat vertellen?

„Dus eigenlijk willen we dit jaar, voor het eerste jaar ooit, dat jullie thuis cupido spelen. En jullie zullen je zegje doen over welke jongen een koppel vormt met welk meisje.

„Je hoeft alleen maar naar de Love Island-app te gaan en te beslissen met wie je een relatie wilt.“

De cast van Love Island 2022 is klaar om hun zomer van liefde te beginnen!

Wijzigingen voor de nieuwe serie zorgen ervoor dat de gloednieuwe villa en voedseluitdagingen worden geschrapt – maar dit zijn niet de enige die moeten worden aangebracht.

De producer van de show, Mike Spencer, heeft bevestigd dat seks opnieuw te zien zal zijn nadat vorig jaar een black-outverbod leek te worden ingevoerd.

Hij legde uit dat elk intiem moment dat wordt gedeeld tussen eilandbewoners per geval zal worden behandeld en meestal in de uiteindelijke versie zal komen.

Siehe auch  Die besten 30 Robin Hood Anime Handverlesen für Sie

Meld u hier aan voor de dagelijkse nieuwsbrief van OK! voor meer showbizz-updates.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside