Larsen & Toubro Bags ‚belangrijke‘ bestelling van Jharkhand Govt

Larsen & Toubro Bags ‚belangrijke‘ bestelling van Jharkhand Govt

New Delhi: Engineering major Larsen & Toubro (L&T) heeft een belangrijk project van de regering van Jharkhand binnengehaald voor irrigatie.

“Het project voorziet in de levering van water voor de irrigatie van 22.283 ha. van Culturable Command Area (CCA) in het Dumka-district van Jharkhand door water uit de Sidheshwari-rivier te pompen. De reikwijdte omvat het onderzoeken, ontwerpen en bouwen van een 158 m lange stuwdam over de Sidheshwari-rivier. Het toepassingsgebied omvat ook onderzoek, ontwerp, inkoop, installatie, testen en inbedrijfstelling van inlaat- en tussenpomphuizen, afleverkamers, MS-, Dl- en HDPE-pijpleidingen met verschillende diameters en pijpleidingdistributienetwerken met aanverwante werken“, aldus het bedrijf in een verklaring.

Het bedrijf voert al een soortgelijk liftirrigatieproject uit in het Garhwa-district in Jharkhand.

„Met dit bevel van de irrigatiesector heeft het bedrijf zijn geloofwaardigheid versterkt om over het technische en uitvoerende vermogen te beschikken om de boeren van de elementaire behoefte aan water te voorzien en de groei van de landbouw in de hele staat te stimuleren“, aldus het bedrijf.

Volgens het bedrijf, een contract ter waarde van 1.000-2.500 crore is gecategoriseerd als een significante bestelling.

L&T is een Indiase multinational die zich bezighoudt met engineering, inkoop en bouwprojecten.

Abboneer op Mint-nieuwsbrieven

* Vul een geldig e-mailadres in

* Bedankt voor het abonneren op onze nieuwsbrief.

Siehe auch  BOK-W vs RAN-W Dream11 Voorspelling, Fantasy Cricket Tips, Dream11 Team, Playing XI, Pitch Report, Blessure Update - BYJU'S Jharkhand Women's T20 Trophy

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside