Laatste golf van Ryanair-stakingen in Spanje: dit zijn de getroffen data

Laatste golf van Ryanair-stakingen in Spanje: dit zijn de getroffen data

Vakbonden voor cabinepersoneel op de Spaanse bases van de Ierse luchtvaartmaatschappij hebben een nieuwe golf van industriële actie aangekondigd die deze week begint

sur

Vakbonden die het 1.900 cabinepersoneel op de bases van Ryanair in Spanje vertegenwoordigen, zijn deze week, vanaf vandaag (maandag 18 juli), opnieuw begonnen met een stakingsgolf.

Met name de laatste vakbondsactie op de tien bases van de Ierse luchtvaartmaatschappij in Spanje – genoemd door USO en Sitcpla – zal vier dagen duren, van maandag 18 tot en met donderdag 21 juli.

Wat easyJet betreft, zal het conflict tussen het bedrijf en de arbeiders deze week een pauze nemen en zullen vanaf vrijdag 29 juli de stakingen hervat worden op de bases van de luchtvaartmaatschappij op de luchthavens Barcelona, ​​Palma en Malaga.

Daarom keert de nachtmerrie terug voor duizenden passagiers die vrezen dat hun langverwachte zomervakantie een hobbelige start zal krijgen. In totaal hebben de vakbonden USO en Sictpla de hele maand juli acht nieuwe stakingsdagen gepland voor Ryanair-bemanningsleden in Spanje. Het zijn onderbrekingen van 24 uur. Na deze week gaan ze van 25 tot 28 juli verder op de tien Spaanse luchthavens waar de luchtvaartmaatschappij actief is.

Het personeel van het cabinepersoneel eist een mentaliteitsverandering en dat de onderhandelingen over een collectieve overeenkomst worden hervat waarin fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden voor de werknemers zijn opgenomen en volgens de Spaanse wetgeving.

Dit zijn de geplande stakingsdata:

Ryanair: 18, 19, 20, 21, 25, 26, 27 en 28 juli op de tien Spaanse bases (Madrid, Barcelona, ​​​​Girona, Malaga, Sevilla, Valencia, Alicante, Santiago de Compostela, Palma en Ibiza).

EasyJet: 29, 30 en 31 juli op de drie Spaanse bases van de luchtvaartmaatschappij (Malaga, Barcelona en Palma).

Siehe auch  Sub Junior Heren Hockey Nationaal Kampioenschap: Odisha, Jharkhand, Haryana & UP kwalificeren zich voor halve finales

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside