Kyes van Spanje Park eindigt als tweede bij Alabama State Junior Championship – Shelby County Reporter

Kyes van Spanje Park eindigt als tweede bij Alabama State Junior Championship – Shelby County Reporter

Door ALEC ETHEREDGE | Beheren van redacteur

ATHENE – Het eindigde misschien in liefdesverdriet, maar het optreden van Chase Kyes op het Alabama State Junior Championship van dit jaar ontbrak niet aan vuurwerk van 19-21 juli in de Canebrake Club in Athene.

De opkomende tweedejaarsstudent van Spain Park bracht drie spectaculaire dagen samen op de golfbaan om het kampioenschap mee naar huis te nemen, en tot aan de laatste hole stond hij met één slag achter.

Met een score van 17 onder par had Jackson Mitchell, die op zijn thuisbaan speelde, al een voorsprong van één keer in het huis bij 18 onder na een opmerkelijke laatste ronde van 62 te hebben geschoten.

Kyes deinsde echter niet terug van de druk die de laatste hole met zich meebracht. Nadat hij in de eerste twee rondes de par-5 had gevogeld, stapte hij zelfverzekerd naar de tee en maakte voor de derde dag op rij nog een afsluitende birdie om Mitchell op 18-under te evenaren en een play-off af te dwingen.

Het thuisvoordeel voor de golfer van de Athens High School bleek echter te groot.

Mitchell zorgde voor een eerste playoff-hole met een birdie die uiteindelijk leidde tot de overwinning, terwijl Kyes als tweede eindigde.

Het was een moeilijk einde voor de golfer van Spain Park, maar hij zette een opmerkelijke driedaagse show neer op het toernooi terwijl hij nog steeds een van de beste junior golfers in de staat is.

Kyes vuurde rondes van 66, 65 en 67 af voor een totale score van 198, waardoor hij een van de twee in het toernooi was om drie rondes van 67 of beter te schieten.

Siehe auch  Die besten 30 Sergio Tacchini Herren Handverlesen für Sie

Ward Harris van Vestavia Hills deed hetzelfde met rondes van 67, 67 en 65 om als derde te eindigen en één schot uit de play-off te halen, terwijl Mitchell rondes van 67, 69 en 62 samenstelde, wat de lage ronde van het toernooi was.

In de American Junior Golf Association is Kyes deze zomer druk bezig geweest, hij heeft sinds juni deelgenomen aan verschillende grote evenementen en eindigde twee keer in de top vijf met een T5 op het Stewart Sink Championship en een T3 op het Mizuno/Keith Mitchell Junior Championship.

Hij staat momenteel op de 229e plaats in de AJGA-ranglijst.

De jonge golfer heeft ook al veel gestreden voor de Jags en eindigde dit jaar als tweede op het AHSAA Class 7A State Championship.

Hij heeft nog drie jaar in het Spain Park en doet al sinds zijn achtste mee aan de Jaguars.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside