Koning Felipe VI van Spanje geeft voor het eerst in de geschiedenis zijn vermogen aan

Koning Felipe VI van Spanje geeft voor het eerst in de geschiedenis zijn vermogen aan

Foto van koning Felipe VI van Spanje. Afbeelding: Olaf Kosinsky Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 de

Koning Felipe VI van Spanje heeft voor het eerst zijn persoonlijke bezittingen aangegeven, met een waardering van meer dan € 2,5 miljoen

Koning Felipe VI van Spanje heeft vandaag, maandag 25 april, voor het eerst in de geschiedenis zijn persoonlijke bezittingen openbaar gemaakt. Zijn vermogen bedraagt ​​volgens het Koninklijk Huis € 2.573.392,80. Hiervan bestaat iets meer dan € 2,2 miljoen uit deposito’s op betaal- of spaarrekeningen en fondsaandelen.

Volgens de Europa Pers agentschap in bronnen van het staatshoofd, bestaat iets meer dan € 300.000 van de waarde van de vorst uit kunstvoorwerpen, antiek en sieraden.

Zijn erfenis komt van de vergoeding die hij de afgelopen 25 jaar ontving, eerst als prins van Asturië en later, sinds hij in 2014 koning werd. In die periode ontving Felipe VI naar verluidt iets meer dan € 4 miljoen.

Deze informatie wordt openbaar gemaakt slechts een maand nadat het openbaar ministerie zijn driedubbele onderzoek heeft ingediend met betrekking tot de nalatenschap van Juan Carlos de Borbon, de vader van de huidige koning. Hun onderzoek beweerde dat misdaden of daden werden gepleegd toen het toenmalige staatshoofd onschendbaar was.

In hun tekst, die in maart openbaar werd gemaakt, begrepen de onderzoekers dat de mogelijke fiscale misdrijven vóór 2011 zijn gepleegd, dus al verjaard, of dat ze zijn gepleegd toen de vorst nog beschermd werd door zijn onschendbaarheid.

Het Openbaar Ministerie beval de sluiting van de bevindingen die meer dan twee jaar geleden werden geopend met drie aspecten van het vermogen van de emeritus koning: de miljonaircommissies die hij ontving voor zijn betrokkenheid bij de gunning van de werken van de AVE aan Mekka, het gebruik van ondoorzichtige kaarten onthuld door elDiario.es en ten slotte zijn relatie met enkele miljoenen verborgen op de eiland Jerseyzoals gerapporteerd door eldiario.es.

____________________________________________________________

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen, vergeet niet terug te komen om het te controleren Het Euro Weeknieuws website voor al uw actuele lokale en internationale nieuwsverhalen en onthoud, u kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Siehe auch  Ilmuwan melihat seni cadas kuno menghilang di depan mata kita karena perubahan iklim

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside