Klassieke All Blacks zegevieren over Spanje voor een enorme menigte in Madrid

Klassieke All Blacks zegevieren over Spanje voor een enorme menigte in Madrid

De Classic All Blacks hebben met 33-26 over Spanje gezegevierd in een vermakelijke showcase in Wanda Metropolitano in Madrid.

Er waren misschien een paar stoelen leeg in het huis van Europese voetbaltitanen Atlético Madrid, maar tussen het gejuich van een gepassioneerd Spaans publiek en het geraas van donderslagen dat een monsterlijke stortbui aankondigde direct bij de aftrap, had je geen betere kunnen wensen. sfeer voor een wedstrijd waarvan men hoopt dat deze de sport in Spanje verder zal laten groeien.

Los Leones sloeg als eerste toe na een lange periode van opbouw, maar het duurde niet lang voordat de Classic All Blacks reageerden, waarbij vleugelverdediger Andre Taylor door een gat in de buurt van de Spaanse linie glipte om de scores gelijk te maken.

Video-afstandhouder

Klassiek All Blacks-voorbeeld

Na 20 minuten kwam het spel tot leven toen prop Census Johnstone een gedurfde trap naar voren zette nadat hij een losse bal had opgeschept en de Classic All Blacks kort werden beloond met een penalty op vijf meter van de doellijn.

Luke McAlister kwam dicht bij het overlopen van de daaropvolgende scrum, maar kwam net te kort en toen de bal werd gemorst door Johnstone, trapte Spanje langs de lijn en had de bal niet serendipitair uit de grond gestuiterd, zou Jordi Jorba op de rechtervleugel van Los Leones waarschijnlijk hebben gerookt de dekking om de tweede plaats van Spanje te scoren.

In plaats daarvan vielen de All Blacks aan vanuit een snelle lineout en bevonden zich opnieuw binnen handbereik van de try-line. Flanker Tim Boys scoorde bijna met een gummiknuppel in het doelgebied, maar nu het veld onder water stond, gleed de bal dood – en dat deden Boys ook, regelrecht de hamstering in.

Siehe auch  Meningkatnya alasan untuk pelanggaran hak asasi manusia

Toch hield Spanje het niet lang meer vol en Alex Tulou dook even later in zijn zwanenzangpartij naar voren om de Classic All Blacks op voorsprong te zetten, terwijl Stephen Donald converteerde.

Een mooie offload van Daniel Ramsay na 33 minuten stuurde Donald op een lange run door het veld, maar zijn steun kon zijn tempo niet helemaal evenaren en de bal werd uiteindelijk in het daaropvolgende spel geklopt.

Toen de All Blacks een scrum verdienden op de 22, kon Spanje de niet-aflatende aanval niet weerstaan ​​en halfback Isaac Boss dook uiteindelijk over voor een goed genomen poging na een uitstekende crashbal van Chris Masoe in de aanloop.

Spanje kwam dicht bij een nieuwe poging, even later, toen vleugelverdediger Charly Malie en linkervleugel John-Wessell Bell zich op de flank combineerden, maar een uitstekende cover-tackle van Andre Taylor stopte de aanval en de teams gingen de loodsen in met de Classic All Blacks hebben een voorsprong van 19-5 en de regen begint te vervagen.

Samenvattende fouten van de Spanjaarden vroeg in de tweede helft zagen de Classic All Blacks uiteindelijk scoren vanaf een scrum van vijf meter, waarbij Alby Mathewson uiteindelijk overreed met de steun van vier van zijn teamgenoten.

Spanje kwam bijna vanaf het volgende spel dicht bij een terugslag, maar kon hun tegenstanders niet helemaal omvleugelen en verloor uiteindelijk de bal naar voren op slechts enkele meters van de Classic All Blacks-lijn. Na de daaropvolgende scrum zorgde een magische uitbarsting van Rico Gear – die de hoofdrol had gekregen – uiteindelijk voor Rudi Wulf op een goede run naar rechts. De bal werd vervolgens naar links gezwaaid waar Jarred Hoeata een prima dummy gooide en weg galoppeerde.

Siehe auch  Keberlanjutan, Konten dan Indonesia: Inilah ADUH!

Spanje verzekerde de bal, maar deze was snel weer in handen van de Classic All Blacks en het was Gear die uiteindelijk scoorde, met een hoog tempo en pose om de bal op te pakken en over de lijn te duiken vanaf een goed gewogen doortrap van Mike Delany.

Het leek erop dat Los Leones in de val was gelopen om te spelen alsof ze in een oefenwedstrijd zaten, maar met de achterstand 33-5 in het voordeel van de Classic All Blacks begon Spanje te opereren met wat meer geduld en een mooie looping-backline-beweging van korte afstand zag centrum Alvar Jimeno de tweede poging van de wedstrijd van de thuisploeg pakken.

Met nog 15 minuten te spelen, bouwde Spanje opnieuw een geweldige try in het midden van het park met een solide samenspel dat uiteindelijk resulteerde in nummer 8 Afa Tauli die de score kreeg.

Het was toen dat Los Leones eindelijk begon te brullen – en het publiek juichte van de avond toen Bell een ongelooflijke langeafstandsinspanning afsloot die begon in de 22 van Spanje. Met de conversie hielden de Classic All Blacks slechts een zeven- punt voorsprong met nog 11 minuten te spelen.

Het was misschien een kleine buffer, maar het is alles wat de Classic All Blacks nodig hebben en ondanks verschillende aanvallende lanceringen kon geen van beide partijen nog punten scoren.

Het is misschien een cliché, maar rugby was de winnaar van de avond. Met meer dan 40.000 fans die massaal naar het Wanda Metropolitano Stadium kwamen, werd een nieuw Spaans record gevestigd voor een internationale wedstrijd en hoewel de nauwkeurigheid niet altijd aanwezig was, zorgde het rugby soms voor sublieme kijkervaringen.

Siehe auch  Die besten 30 Primitivo Di Manduria Handverlesen für Sie

Los Leones is misschien niet langer bestemd voor het WK volgend jaar, maar het rugbyspel zal ongetwijfeld blijven groeien in de Iberische natie als soortgelijke tentoonstellingen van het spel de norm worden.

Opmerkingen

Doe gratis mee en vertel ons wat je echt denkt!

Doe gratis mee

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside