Khelo India zal de sportinfrastructuur in het achterland helpen groeien, zegt Jharkhand-badmintonspeler Deyashi Kanjibillya

Khelo India zal de sportinfrastructuur in het achterland helpen groeien, zegt Jharkhand-badmintonspeler Deyashi Kanjibillya

als de Khlo India University Games begon in Bengaluru op zaterdag, de jonge Jharkhand-badmintonspeler Deyashi Kanjibillya was de cynosure van alle ogen. Haar spelstijl en focus waren de gespreksonderwerpen, aangezien ze de beste was in zowel de enkel- als dubbelspelcategorieën.

Deyashi, vertegenwoordiger van Ranchi University, zeilde langs haar tegenstander Rupinder Kaur van Lovely Professional University met een 21-18, 21-16 overwinning. Ze werkte later samen met Sonali om Pinky en Yajum te verslaan met 24-26, 21-15, 21-14 in een dubbelspel.

Lezen: Olympiër Srihari Nataraj legt eed af voor Khelo India University Games 2021

De 21-jarige gelooft dat de Khlo India University Games een stimulans zullen zijn voor onderwijsinstellingen in Jharkhand om infrastructuur te ontwikkelen voor de groei van badminton en andere sporten in de staat.

Deyashi voegde eraan toe dat er in Jharkhand een goede talentenpool van badmintonspelers is, die kunnen worden opgegraven als de staat de juiste faciliteiten ter beschikking stelt.

„Khelo India University Games geeft badmintonspelers in Jharkhand de kans om te concurreren met enkele van de beste atleten van universiteiten in het land. Als we Khelo India en meer evenementen voor jonge atleten blijven houden, zal het scholen en universiteiten om infrastructuur voor sport te ontwikkelen. Er kunnen meer atleten worden gekoesterd, niet alleen uit Jharkhand, maar ook uit andere delen van het land,“ zei ze.

Deyashi zei dat de sport- en badmintoninfrastructuur in Jharkhand een enorme boost nodig heeft.

„Er is behoefte aan een betere infrastructuur voor badminton in Jharkhand, samen met een aantal goede coaches om jongeren een goede training te geven op basisniveau. Er is behoefte aan meer indoorbanen in de staat, zodat de atleten kunnen zich al vroeg aanpassen aan het spelen in de juiste omstandigheden“, voegde de jonge speler eraan toe.

Deyashi, die Accounts Hons studeert. aan Ranchi University, werd door haar ouders gemotiveerd om te sporten. Hoewel badminton niet de eerste sportkeuze was voor jonge atleten uit Jharkhand, volgden haar ouders de sport heel aandachtig en dwongen ze haar om te proberen er voet aan de grond te krijgen.

„Toen ik eenmaal goed begon te presteren, nam mijn interesse in de sport toe en besloot ik het zelfs op universitair niveau na te streven“, zei Deyashi.

Lees ook: „KI heeft boogschieten toegang gegeven tot verbeterde infrastructuur en technologie“ – Jonge boogschutter Sangampreet


We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside