Kenia: Shujaa eindigt 11e in Singapore Sevens na verlies van Spanje

Kenia: Shujaa eindigt 11e in Singapore Sevens na verlies van Spanje

Nairobi – Shujaa’s late comeback was niet genoeg, want ze verloren zondag met 19-10 van Spanje in de negende plaats in de play-offs in de Singapore Sevens.

Shujaa stond bij de rust met 19-0 achter, maar vocht in de tweede helft met twee pogingen, maar het was iets te laat. De Spanjaarden nemen het nu in de finale op tegen Frankrijk om de play-off om de 9e plaats.

De Keniaanse jongens hadden een trage start met een 14-0 voorsprong van Spanje na twee geconverteerde pogingen. Eduardo Lopez en Plo Pla kwamen over de streep terwijl Juan Martinez beide converteerde.

Javier de Juan voegde daarna Spanje’s derde poging van de wedstrijd toe toen Spanje de cruise control overnam.

In de tweede helft stopten de aanvallen van Innocent Simiyu en stak Kelvin Wekesa over voor Shujaa’s eerste poging voordat Billy Odhiambo een troost scoorde na de zoemer.

Shujaa had eerder Japan met 12-10 verslagen in de kwartfinale voor de 9e plaats play-off met Herman Humwa en Billy Odhiambo die oversteken, waarvan er één werd omgezet door Anthony Omondi.

In de groepsfase won Shujaa slechts één wedstrijd en versloeg Canada met 24-7. Ze hadden hun eerste twee wedstrijden verloren, met 12-10 van de VS en 26-5 van Zuid-Afrika.

De Keniaanse jongens pakken nu vijf punten van Singapore en zullen een betere prestatie verwachten tijdens de Vancouver 7s van komend weekend.

Siehe auch  Honderden migranten beklimmen voor tweede dag het hek in de Spaanse enclave Melilla

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside