Ken de strijd van Lovely en Roopa van Jharkhand, speelde een belangrijke rol bij het winnen van goud voor India in gazonballen

Ken de strijd van Lovely en Roopa van Jharkhand, speelde een belangrijke rol bij het winnen van goud voor India in gazonballen
Ranchi:Het Indiase damesteam met gazonballen heeft geschiedenis geschreven tijdens de Commonwealth Games 2022. Het damesteam won de gouden medaille door Zuid-Afrika met 17-10 te verslaan. Twee van de vier meisjes in dit team komen uit Jharkhand. Twee veelbelovende dochters van Jharkhand Lovely Choubey en Roopa Rani Tirkey speelden een belangrijke rol bij het behalen van een medaille voor het team. Chief Minister Hemant Soren heeft ook beide spelers van Jharkhand, inclusief Team India, gefeliciteerd en gefeliciteerd met dit historische moment.

Lovely is een agent bij de politie van Jharkhand
De mooie Choubey woont met haar gezin in Gandhinagar uit Kanke, Ranchi. Lovely Choubey was een atleet in het verspringen, maar vanwege een blessure verliet Lovely Choubey het verspringen en begon met het spelen van grasballen. Lovely werkt als agent bij de politie van Jharkhand. Zijn vader werkte eerder in CCL, die nu met pensioen is, terwijl hij drie zussen en een broer in huis heeft, waaronder Lovely. Lovely is de jongste van deze drie zussen.

– Advertentie –

– Advertentie –

web hosting

– Advertentie –

web hosting

Jharkhand Police gaf geen toestemming om Commonwealth Games te spelen
Lovely kreeg niet eens verlof van de politie van Jharkhand om mee te doen aan de Commonwealth Games. Lovely moest van zijn quotaverlof gaan spelen. Al deze spelers spelen door zelf de grond schoon te maken. Ik kan niet eens oefenen vanwege plicht.

Districtssportfunctionaris in Roopa Ramgarh
Een ander lid van het Indian Lawn Balls damesteam, Roopa Rani Tirkey, dochter van Jharkhand, is de District Sports Officer van Ramgarh. Zijn huis staat in de buurt van Sujata Chowk in de hoofdstad Ranchi. Roopa Rani was de sportfunctionaris van het district Seraikela. Daarna werd hij overgeplaatst naar Ramgarh, maar vanwege sport heeft hij de functie van Ramgarh District Sports Officer nog niet op zich genomen. Roopa is ook een leraar op een overheidsschool geweest. Eerder speelde Roopa Rani Kabaddi door sinds 2004 in De Boarding te verblijven. Vanaf 2007 begon hij met het spelen van gazonballen.

Siehe auch  Viva solicitó permiso para volar a Brasil, Chile y Costa Rica

Roopa heeft geen vader, haar moeder steunde haar bij elke stap. Hierdoor bereikt ze vandaag een nieuwe functie. Haar man werkt als assistent-ingenieur op de PWD-afdeling van Seraikela. In de laatste Commonwealth Games verloor het gazonbalteam in de kwartfinales met één punt en miste een medaille. Maar dit keer zette het team zijn sterke prestatie voort en zorgde voor de medaille.

Alle Lawn Balls-spelers van Jharkhand oefenen in het RK Anand Stadium in Namkom, Ranchi. De overheid heeft ter plaatse geen faciliteit geboden. Maar toch heeft iedereen zijn briljante prestatie geleverd en de gouden medaille gewonnen.

Bron: navbharattimes.indiatimes.com

: Taalinvoer

Dit bericht is afkomstig van kranten, tijdschriften en websites van derden. Kijk voor meer informatie op NieuwsDay Express Vrijwaring.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside