Keerthy Suresh bezoekt haar dagboeken in Spanje opnieuw en deelt enkele betoverende foto’s van de vakantie

Keerthy Suresh bezoekt haar dagboeken in Spanje opnieuw en deelt enkele betoverende foto’s van de vakantie

Keerthy Suresh heeft haar acteergenie bewezen met een aantal gedenkwaardige uitvoeringen in films als Mahanati, Nenu Local en Penguin, om er maar een paar te noemen. Naast het overtreffen op het professionele front, maakt de ster ook doelen met haar persoonlijke leven.

Een tijdje geleden vertrok de nationaal bekroonde actrice naar Spanje en het lijkt alsof ze de plaats mentaal nooit heeft verlaten. Ze deelde een paar foto’s uit de Spaanse dagboeken en schreef bij de clip: „Er was eens in #Spain“. De foto’s tonen enkele leuke glimpen van de vakantie. In een van de foto’s is Keerthy Suresh te zien terwijl ze in een open restaurant zit, terwijl ze in de andere poseert met haar vriend.

Bekijk de foto’s hieronder:

De Vaathi-ster is zeer hands-on op sociale media en deelt tijdig updates over haar verblijfplaats via Instagram. Van fotoshoots en opnames tot leuke uitjes, ze hield ervan fans inzicht te geven in elk aspect van haar leven.

Vervolgens deelt Keerthy Suresh de schermruimte met superster Mahesh Babu in de aanstaande romantische komedie Sarkaru Vaari Paata. Geholpen door Parasuram, zal de film waarschijnlijk op 12 mei op het witte doek verschijnen.

Haar andere projecten omvatten Vishnu G Raghav’s Malayalam-film Vaashi. In het rechtbankdrama speelt Tovino Thomas verder de hoofdrol. Beide sterren zullen in hun volgende essay over de rol van pleitbezorgers schrijven. De actrice zal ook samenwerken met Nani in het langverwachte drama van Srikanth Odela, Dasara.

Ze zal verder schitteren naast Fahadh Faasil en Vadivel in Mari Selvaraj’s volgende titel, Maamannan.

Lees ook: Shaakuntalam: Samantha sluit de nasynchronisatie af voor haar aankomende mythologische film met Gunasekhar

Siehe auch  Opini tentang bahaya pemanasan global di Indonesia, Turki dan Belanda

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside