Juventus gekoppeld aan terugkeer voor worstelende voorwaartse worsteling in Spanje -Juvefc.com

Juventus gekoppeld aan terugkeer voor worstelende voorwaartse worsteling in Spanje -Juvefc.com22 maart 2022 – 21:02

Juventus wordt in verband gebracht met een transfer om Anthony Martial deze zomer over te nemen van Manchester United, die momenteel wordt uitgeleend aan Sevilla.

De aanvaller was eerder in het seizoen in de pikorde gevallen op Old Trafford, voordat hij uiteindelijk aandrong op een exit toen hij vertrok op zoek naar meer reguliere speeltijd.

Zijn vorm lijkt te zijn blijven stagneren sinds hij in Spanje aankwam, zozeer zelfs dat hij onlangs werd uitgejouwd na alweer een teleurstellend optreden, en het lijkt momenteel onwaarschijnlijk dat de Andalusische club hem op een meer permanente basis zou willen contracteren einde van de campagne.

Juventus en Barcelona worden echter getipt als potentiële kandidaten (via TuttoJuve), die eerder in verband werd gebracht met zijn handtekening, maar elke deal zou waarschijnlijk neerkomen op een lening met een aankoopverplichting, tenzij de Rode Duivels bereid waren een lagere vergoeding te accepteren voor hun eens zo grote hoop.

De Franse international werd oorspronkelijk overgenomen van Monaco, inclusief een Ballon D’Or-clausule die de omvang van zijn potentieel was, maar om de een of andere reden heeft zijn beste vorm hem de afgelopen seizoenen gezinspeeld. Dit is echter een veelvoorkomend verschijnsel op Old Trafford, en hij zou wel eens de juiste manager nodig kunnen hebben om hem weer op koers te brengen voor de top.

Patrick

Siehe auch  Objek Geroofde adalah Revolusi Rijksmuseum-tentoonstelling

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside