Juli 2022 sluit af als tiende warmste maand ooit voor het Spaanse Malaga

Juli 2022 sluit af als tiende warmste maand ooit voor het Spaanse Malaga

Het was een zomer van zinderende hittegolven en woedende bosbranden, en nu is bevestigd dat juli 2022 de tiende heetste maand in Malaga is sinds de registratie in 1942 begon.

De maand juli begon in Malaga met een waarschuwing van de Spaanse meteorologische dienst, AEMET, voor stijgende temperaturen zowel aan de kust als in het binnenland.

Ondanks dit en het feit dat juli als een van de warmste ooit werd afgesloten, bleven de gemiddelde temperaturen net iets boven normaal voor deze tijd van het jaar.

In feite waren de gemiddelde maximumtemperaturen in juli 31,4 C, met dieptepunten van 22,1 C en een gemiddelde algemene temperatuur van 26,8 C.

De normale gemiddelde temperatuur voor juli in Malaga schommelt tussen 28,5°C en 22,2°C.

Verder is er in juli 2022 praktisch geen regen gevallen, de enige plaats waar het heeft geregend is de luchthaven van Malaga, met een gemiddelde van 0,3 mm vanwege de vochtigheid die ’s ochtends in het gebied aanwezig was.

Dat gezegd hebbende, afgelopen juli was het zelfs een van de meest vochtige, aangezien de temperatuur van het zeewater iets hoger was dan andere jaren.

De verwachting is dat in de hoofdstad van de Costa del Sol in de hoofdstad van de Costa del Sol in de eerste dagen van augustus de maximumtemperaturen rond de 30ºC zullen schommelen en de minimumtemperaturen rond de 22ºC.

LEES VERDER:

Siehe auch  Pasukan Indonesia membunuh dua militan

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside