Jorge Campillo uit Spanje heeft de leiding bij de Irish Open

Jorge Campillo uit Spanje heeft de leiding bij de Irish Open

Spanje’s Jorge Campillo verplaatst naar de top van de Ierse Open leaderboard na tweede ronde van vrijdag als thuisfavoriet Shane Lowry maakte de snit op dramatische wijze. Campillo kaartte 68 na zijn openingsronde 65 om 11 onder par te bereiken, één schot voor de Polen Adrian Meronk en Fabrizio Zanotti uit Paraguay. „Ik heb de afgelopen twee dagen geweldig gespeeld, dus ik mag niet klagen“, zei de nummer 350 van de wereld. „Het wordt een moeilijk weekend, maar als ik de bal vanaf de tee in het spel kan houden en goede ijzers kan raken zoals ik heb gedaan, wordt het een goed weekend denk ik.“

De Ierse Lowry leek klaar voor een vroege exit totdat hij een birdie maakte op zijn laatste vier holes voor een tweede ronde van 70.

De voormalige British Open-kampioen rondde een briljante terugslag af door op de 18e van 20 voet te gaan tot grote vreugde van het publiek.

„Het was best cool. Om eerlijk te zijn, had ik mezelf er bijna voor de helft bij neergelegd dat ik naar huis ging en mijn koffers inpakte,“ zei Lowry.

„Ik weet niet of ik ooit een birdie heb gemaakt bij de laatste vier om de cut te halen, dus dat is een primeur en ik ben gewoon blij dat ik in het weekend ben.

„Iedereen weet hoeveel dit toernooi voor mij betekent en hoe graag ik hier wil zijn.“

Met drie onder par is Lowry acht schoten van het tempo verwijderd terwijl hij het evenement voor de tweede keer wil winnen. De 35-jarige won de trofee als amateur in 2009.

Siehe auch  'Ada banyak Muslim yang berbeda, empat berbeda'

Lowry’s landgenoot Seamus Power maakte ook een birdie bij de laatste voor de tweede opeenvolgende 68, waardoor hij acht onder par bleef, drie achter leider Campillo.

Drievoudig grote winnaar Padraig Harrington voegde zich bij Lowry bij het maken van de cut op three under.

„Het is mooi als ik de birdies kan maken“, zei Harrington na zijn ronde van 71.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside