Jharkhand zette topconfrontatie op met Haryana in sub-junior nationaal hockeykampioenschap voor dames | Hockey Nieuws

Jharkhand zette topconfrontatie op met Haryana in sub-junior nationaal hockeykampioenschap voor dames |  Hockey Nieuws
Jharkhand haalde de finale van de Hockey India Sub-junior Women’s National Championship nadat ze Uttar Pradesh met 2-1 hadden verslagen in de halve finale in het Khuman Lampak Hockey Stadium in Imphal op zaterdag.
In de topbotsing op zondag zullen ze het opnemen tegen Haryanadie een comfortabele 8-0 overwinning behaalde tegen Madhya Pradesh in de andere halve finale.
Na een gemakkelijke overwinning in de kwartfinales tegen Punjab, begon Jharkhand vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen UP. Maar ondanks hun inspanningen wisten ze de doorbraak in het eerste kwartaal niet te realiseren.
Zelfs het tweede kwart bleef grotendeels doelpuntloos omdat geen van beide teams het doel kon vinden. Maar het harde werk van Jharkhand wierp zijn vruchten af, want ze namen uiteindelijk de leiding in de laatste minuten van het tweede kwart toen schipper Balo Horo in de 30e minuut op het bord klonk.
Na de wisseling van speelhelft verdubbelde Jharkhand de voorsprong toen Nisha Minj in de 41e minuut scoorde en het leek erop dat Jharkhand vanaf dat moment met de wedstrijd zou weglopen. UP had echter andere plannen en verkleinde de voorsprong toen Purnima Yadav vier minuten later scoorde. In het laatste kwart deed UP zijn best om de gelijkmaker te maken, maar Jharkhand hield vol om de overwinning te behalen en de finale te halen.
Ondertussen, in de eerste halve finale, was het een wandeling in het park voor Haryana, want hun schipper Saavi leidde van voren met vijf goals. Nidhi scoorde een brace, terwijl het resterende doelpunt werd gescoord door Riya.
De aanval begon al in de 10e minuut toen Nidhi de score opende voor Haryana. Een minuut later vond ze het doel opnieuw en verdubbelde de voorsprong. Hoewel MP hen in het tweede kwart van scoren kon weerhouden, maakte Riya er in de 35e 3-0 van.
Daarna was het de genialiteit van Saavi die ervoor zorgde dat de MP-spelers dekking zochten. In een tijdsbestek van 19 minuten scoorde de aanvoerder de vijf goals (39′, 49′, 55′, 57′, 58′) en Haryana won de wedstrijd uiteindelijk behoorlijk overtuigend.

Siehe auch  Putin tidak akan menghadiri KTT iklim di Glasgow

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside