Jharkhand Weightlifting Association AVA: Belangrijke beslissingen genomen voor sportontwikkeling

Jharkhand Weightlifting Association AVA: Belangrijke beslissingen genomen voor sportontwikkeling

Mail Nieuwsdienst

Ranchi, 19 september: Zondag werd de jaarlijkse algemene vergadering van de Jharkhand Weightlifting Association gehouden in het Mega Sports Complex in Ranchi. De vergadering werd voorgezeten door de algemeen secretaris van de Jharkhand Weightlifting Association (JWA), Anil Kumar Jaiswal. Onder de deelnemers waren Rajkumar Singh, voorzitter van de East Singhbhum Weightlifting Association en secretaris AK Chakraborty. Vertegenwoordigers van Ramgarh, Dhanbad, Koderma, Godda, Pakur, Garhwa namen ook deel aan deze AVA.

Rajkumar Singh informeerde over de data van de ontmoeting na zijn terugkeer naar de stad vanuit Ranchi. Hij zei dat er tijdens de AVA veel belangrijke beslissingen zijn genomen voor de ontwikkeling van de gewichthefsport in Jharkhand. Er werd besloten dat er districtseenheden zouden worden opgestart waar gewichtheffen niet als sport werd beoefend. Er werd besloten dat er een database van oude spelers van de staat moest worden opgesteld en dat hun hulp zou worden ingeschakeld voor de ontwikkeling van dit spel in de districten.

Er werd ook besloten dat er op zijn vroegst een technisch seminar zou worden georganiseerd door de staatsvereniging, zodat de technische officieren op staatsniveau konden worden opgeleid die behulpzaam zouden kunnen zijn bij de ontwikkeling van gewichthefsport in de staat. Secretaris-generaal Anil Kumar Jaiswal vertelde dat het in de maand november in Ranchi zou worden georganiseerd, waarbij technische functionarissen van de Federatie zullen worden uitgenodigd.

Hij deelde mee dat de Jharkhand State Open Weightlifting Competition zal worden georganiseerd in de eerste week van december Sub Junior, Junior en Senior categorieën. Verschillende wijkunits zorgen voor hun deelname aan deze wedstrijd die in Ranchi wordt georganiseerd.

Siehe auch  Birhor meisje 1e student van gemeenschap in Jharkhand's Ramgarh om 12e examen te halen

Er werd unaniem besloten dat de districtseenheden trainingskampen en seminars zouden organiseren voor technische ontwikkeling en ook voor de ontwikkeling van deze sport. Jaiswal zei dat alle spelers van de staat ook zullen worden geregistreerd.

Sujata Bhakat, Shailendra Kumar Pathak, Shivendra Dubey, Rajkumar Singh, AK Chakraborty, Ranvir Singh, Chandra Bahadur Singh, Ritesh Ranjan Jha, Palwinder Singh, CD Singh, Sanjay Rathore, Mayank Modi, JSSPS-coach Gurvinder Singh ontmoetten andere aanwezigen. . Het dankwoord werd uitgesproken door Shailendra Pathak.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside