Jharkhand vernedert Nagaland om naar kwartfinale te gaan

Jharkhand vernedert Nagaland om naar kwartfinale te gaan

Jharkhand slachtte de noordoostelijke witvis Nagaland af in een van de meest belachelijke en scheve pre-kwartfinales van de Ranji Trophy met een verbluffende algemene voorsprong van 1008 runs, de hoogste ooit in de geschiedenis van het nationale eersteklaskampioenschap. (Meer cricketnieuws)

De staat in het oosten van India, vooral bekend vanwege de beroemde aanvoerder van het land, Mahendra Singh Dhoni, overtrad geen enkele regel, maar maakte in feite een bespotting van de ‚geest van cricket‘ door de oppositie vijf dagen lang in feite te vernederen voordat de scheidsrechters tijd riepen voor zo’n wedstrijd. schijnvertoning.

Het spel was ook een indicator van hoe het Hooggerechtshof de commissie van Justitie RM Lodha aanstelde en de CoA, geleid door voormalig CAG Vinod Rai, begreep de kloof niet tussen een echt eersteklas team en een ontwikkelingskant uit een regio waar cricket is ‚ t ‚t de primaire sport.

De wedstrijd was afgelopen als een wedstrijd nadat Jharkhand een gigantische 880 scoorde in hun eerste innings – de op drie na hoogste score van het toernooi op een Eden Gardens-belt tegen een Nagaland-aanval waarbij vijf van de zeven bowlers werden geraakt voor een niet zo aangename „honderd“.

Nagaland, als antwoord, was all-out voor 289 en de 591-run eerste innings voorsprong had de wedstrijd effectief beëindigd in het voordeel van Jharkhand.

De regels suggereerden echter dat men tot het einde van de vijfde dag moest spelen, tenzij Jharkhand vervolg wilde afdwingen.

Om eerlijk te zijn, zelfs hun bowlers hadden 103,3 overs gebowld en daarom sloegen ze opnieuw en deze keer stuurden ze voor de lol hun tailender Anukul Roy om deel te nemen aan wat een „batting fest“ was.

Siehe auch  Legislador chileno encabeza Congreso 'Naruto run' encabeza encuestas presidenciales - Curiosity

Anukul, die al heel lang reserve is voor Mumbai Indians, hielp zichzelf naar een score van 153 in Jharkhand’s tweede innings van 417 voor 6 toen scheidsrechters Ganesh Charhate en Manish Jain spelers vroegen om elkaar de hand te schudden.

Jharkhand won de wedstrijd om zich te kwalificeren voor de kwartfinales, maar cricket verloor op de dag omdat een team gebruikmaakte van mazen in de regelgeving, waarbij wedstrijden dode wedstrijden worden nadat één team de leiding in de eerste innings heeft genomen.

Deze wedstrijd werd nog ondraaglijker omdat een knock-out van de Ranji Trophy geen vierdaagse maar een vijfdaagse aangelegenheid is.

Hoofdcoach SS Rao van Jharkhand verdedigde de hele schijnvertoning van zijn team.

„Ons motief was om nooit voor records te gaan. Anders hadden Virat Singh en Saurabh Tiwary geslagen. Drie punten was genoeg om een ​​plaats in de kwartfinale te bemachtigen. Het wicket was erg plat, dus we gaven de parttime slagmensen een ga naar buiten en uit jezelf‘, zei hij tegen PTI.

„Onze bowlers moesten ploeteren in de wedstrijden van de competitieronde, aangezien de meeste van onze wedstrijden tot de laatste dag gingen. zitten al heel lang in de bubbel“, tartte zijn uitleg de logica.

CAB pitch curator Sujan Mukherjee had de baan verdedigd en beweerde dat het de onbekwame bowling en het slordige fielden van Nagaland is, die meer dan 10 vangsten liet vallen tijdens de eerste innings van Jharkhand, wat de schuld is.

Het is waar dat de Nagaland-spelers zoals Chopise Hopongkyu, Rongsen Jonathan, Khrevietso Kense, Imliwati Lemtur werden gehamerd, maar het is hun schuld dat ze gewoon niet klaar zijn voor de ontberingen van eersteklas elite cricket, wat van een zeer hoge standaard is voor een team dat pas een paar jaar geleden de strijd aanging?

Siehe auch  La Place terus berkembang dengan restoran di Kopenhagen

Outstation-rekruten zoals Raja Swarnkar uit Bengalen, die niet eens een A-klasse bowler is in Bengalen, of de middelmatige zoals Shrikant Mundhe, voegden niet veel waarde toe.

Het resultaat was een wedstrijd waarvan de records gewoon dat zouden zijn – records zonder impact.

Korte scores:

Jharkhand 880 en 417/6 in 90,3 overs (Anukul Roy 153, Kumar Kushagra 89, Utkarsh Singh 73; Rongsen Jonathan 3/109). Nagaland 289. Gelijkspel. Jharkhand kwalificeerde zich voor de kwartfinales op voorsprong in de eerste innings.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside