Jharkhand-regering moet gaan voor golftoerisme, vindt ervaren golfer

Jharkhand-regering moet gaan voor golftoerisme, vindt ervaren golfer

De vereiste infrastructuur moet aanwezig zijn voordat aan het project wordt begonnen: Alan Singh

Jamshedpur, 19 juni: Jharkhand kan hiervan profiteren door golftoerisme te introduceren.

Hoewel de staat niet over een adequate golfinfrastructuur beschikt, kan de toerismeafdeling profiteren van het soort rage dat de sport in het land heeft weten teweeg te brengen.

Alan Singh, die aanvoerder was van het Indiase golfteam tijdens de Aziatische Spelen van 1986 in Seoel, meent dat de regering van Jharkhand kan meedenken over het opzetten van de vereiste golfinfrastructuur om het toerisme te promoten.

Afgezien van Jamshedpur en de hoofdstad Ranchi, heeft de staat geen golfbanen. De faciliteit in Ranchi is eigendom van het leger en de toegang is beperkt.

“Ik vind dat de overheid moet nadenken over golftoerisme dat groeipotentieel biedt. Maar voordat aan het project wordt begonnen, moeten de benodigde faciliteiten en planning aanwezig zijn. Mensen in het buitenland reizen om te golfen in steden met beschikbare faciliteiten. U kunt praten over werkgelegenheid en zaken als golftoerisme op zijn plaats is. Ik denk dat de overheid het initiatief moet nemen en moet proberen de zakelijke kansen die golftoerisme biedt aan te grijpen”, benadrukte Singh.

Hij benadrukte verder dat golf niet langer een sport voor de elite was. “De gedachte aan golf dat als een evenement voor de elite wordt bestempeld, was er zo’n drievier decennia geleden. Golfuitrusting was niet beschikbaar in het land. In feite steunde de regering deze sport niet. Maar dat is niet meer zo. Golfuitrusting is nu vrij verkrijgbaar in het land. Overal zijn er pro-shops. Plaatsen zoals Delhi hebben 13-14 cursussen en de kosten van uitrusting zijn redelijk, „zei Singh, die deel uitmaakte van de nationale ploeg tijdens de Wereldbeker die in Fiji (1979) werd gehouden,

Siehe auch  Surat 29/7/2021 - NRC

Singh zei dat golf in het land is geopend en niet langer op leden is gebaseerd. Er zijn cursussen waar ‚pay and play‘-regels worden gevolgd. U hoeft geen lid te zijn van een golfbaan. Dit gebeurt in steden als Delhi, Mumbai en Bangalore. Jharkhand zou ook op een vergelijkbare manier moeten beginnen, „voegde hij eraan toe.

Singh, een voormalig medewerker van de sportvleugel van Tata Steel, zei dat het spel in de staalstad groeide en dat er enkele goede talenten waren in de juniorencategorie. “Ja, golf groeit in de staalstad. Er zijn een aantal goede golfers naar voren gekomen in de juniorcategorie die de komende jaren indruk moeten maken“, voegde hij eraan toe.

De ervaren golfer heeft veel bijgedragen om van de Golmuri-greens een golfbaan van topklasse te maken.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside