Jharkhand post massale 880 tegen Nagaland

Jharkhand post massale 880 tegen Nagaland

KOLKATA, 14 maart: Jharkhand-slagmensen toonden geen genade tegen een lusteloze aanval van Nagaland terwijl ze hun run-fest op dag drie voortzetten door 880 te behalen – het vierde hoogste teamtotaal in Ranji Trophy, hier op maandag.
Hervatten op hun nachtelijke score van 769/9 met Shahbaz Nadeem ongeslagen op 123 en No. 9 11 Rahul Shukla op 29, kwam er geen verklaring, aangezien Jharkhands laatste paar 191 runs optelde (van 323-ballen) voordat hij werd uitgegooid in 203,4 overs.
De laatste samenwerking was ook de hoogste in de hele innings, omdat ze volledig gebruik maakten van de vlakke slagcondities en een ondermaatse aanval van de Plate-toppers.
Het verdedigen van hun strategie, Jharkhand batting coach Satish Singh noemde het een „dood oppervlak“ dat wordt aangeboden in de Eden Gardens en zei dat zijn kant hun lagere orde de broodnodige slagoefening gaf voorafgaand aan hun mogelijke kwartfinale-clash tegen Bengalen.
Linkerarmspinner Imliwati Lemtur (4/179) verbrak uiteindelijk het partnerschap toen Nadeem tevergeefs een omgekeerde beweging probeerde om lbw vast te komen te zitten.
Als antwoord was Nagaland 130/4 met nog twee dagen te gaan in de vijfdaagse knock-outwedstrijd toen Jharkhand een voet zette in de Ranji Trophy kwartfinale gepland na IPL in juni.
Nadat hij de wickets gedurende drie dagen bijna 204 overs had gehouden, vertoonde de ervaren wicketkeeper-slagman Chetan Bist geen tekenen van vermoeidheid.
De 32-jarige voormalige Rajasthan-handschoenman bleef ongeslagen op een hardnekkige 46 van 123 ballen, terwijl Abu Nechim op dag drie bijna op 13 stond.
Tijdens de innings van Jharkhand sloeg linkerarmspinner Nadeem 22 vieren en twee zessen voor zijn beste carrière van 177 (van 304 ballen).
Shukla, aan de andere kant, deelde meestal op zessen toen hij de bal zes keer over de grens sloeg en zeven vieren sloeg op weg naar zijn 149-ball 85 niet uit.
Jharkhand’s score van 880 is het hoogste Ranji-totaal aan het begin van de 21e eeuw en de vierde overall achter Hyderabad’s 944/6 uitgeroepen (vs Andhra Pradesh, 1993-94), Holkar’s 912/8 verklaard (vs Mysore, 1945-46) en Tamil Nadu’s 912/6 verklaard (vs Goa 1988-89).
“Het was een plat wicket in de aanbieding. We wilden gewoon batten om te oefenen, vooral de lagere orde die niet veel kan batten”, zei Singh na het einde van dag drie.
“Het zou geen gemakkelijke wedstrijd worden in de Ranji quarters, hoogstwaarschijnlijk Bengalen aangezien zij de toppers zijn. Hopelijk komt het van pas bij de knock-outs, omdat ze (lagere volgorde) 150-200 ballen kunnen spelen. ”
Gevraagd om de aanval van Nagaland te beoordelen, zei hij: “Het is een beetje moeilijk om hun bowling op zo’n dode worp te beoordelen.
“Het is een vijfdaagse wedstrijd, dus we hadden veel tijd. We wilden als een eenheid vechten. Ik had tegen de slagmensen gezegd dat wie de set krijgt, zo lang mogelijk moet spelen.
„Als je ziet, de meeste Plate-wedstrijden die hier werden gespeeld, waren allemaal grote scores – in het bereik van 600-700“, voegde de coach van Jharkhand eraan toe. (PTI)

Siehe auch  Chile se compromete hasta que despegue la recuperación de tasas clave récord

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside