Jharkhand, Odisha, Haryana, Karnataka stormen naar halve finale van HI Senior Women National C’ship

Jharkhand, Odisha, Haryana, Karnataka stormen naar halve finale van HI Senior Women National C’shipANI |
Bijgewerkt:
15 mei 2022 12:07 IST

Bhopal (Madhya Pradesh) [India]15 mei (ANI): Het 12e Hockey India Senior Women National Championship 2022 zag op zaterdag zwaarbevochten kwartfinale hockeywedstrijden in Bhopal, Madhya Pradesh.
In de eerste wedstrijd van de dag nam Maharashtra het op tegen Jharkhand. Beide teams zetten een spectaculaire defensieve prestatie neer in de wedstrijd. Geen van beide teams kon in de regulatoire tijd een doelpunt maken en de wedstrijd werd naar een shootout geduwd.
In de shootout converteerden Betan Dungdung en Reshma Soreng tweemaal, terwijl Nirali Kujur eenmaal scoorde toen Jharkhand Maharashtra met 0-0 (5-4 SO) versloeg om de halve finale te bereiken. Voor Maharashtra scoorde Akansha Singh tweemaal in de shootout, terwijl Ankita Sapate en Manashri Narendra Shedage eenmaal scoorden.

In de tweede kwartfinale van de dag versloeg Haryana Uttar Pradesh met 0-0 (3-2 SO) na een spannende wedstrijd. Beide teams creëerden volop kansen in de wedstrijd om een ​​doelpunt te maken en de leiding te nemen. Maar geen van beide teams kon een doelpunt maken in de reguliere speeltijd en de wedstrijd werd tot shootout geschoven. In de shootout scoorden Ekta Kaushik, Bharti Saroha en Priyanka voor Haryana, terwijl alleen Sonal Tiwari en Simran Singh konden scoren voor Uttar Pradesh.
De derde kwartfinale wedstrijd van de dag was tussen Punjab en Karnataka, die ook tot op de draad ging. Mahima (3′) scoorde een doelpunt voor Punjab, terwijl Nisha PC (37′) een doelpunt scoorde uit een strafcorner voor Karnataka. De wedstrijd eindigde in de reguliere speeltijd op 1-1 en werd doorgeschoven naar de shootout.
In de shootout scoorde Vidya KS tweemaal, terwijl Poojitha BN, Pooja MD en Anjali HR eenmaal scoorden toen Karnataka Punjab met 1-1 versloeg (5-4 SO). Kirandeep Kaur, Navpreet Kaur, Navjot Kaur en Sarabdeep Kaur scoorden voor Punjab in de shootout.
In de laatste kwartfinale van de dag nam Madhya Pradesh het in een pittige wedstrijd op tegen Odisha. Prashu Singh Parihar (10′) scoorde het enige doelpunt voor Madhya Pradesh, terwijl Neha Lakra (38′) het enige doelpunt voor Odisha scoorde in de reguliere speeltijd, en de wedstrijd werd beslist door een Shootout. In de Shootout scoorden Neha Lakra en Rojita Kujur toen Odisha Hockey Madhya Pradesh met 1 – 1 (0 – 2 SO) versloeg. (ANI)

Siehe auch  Remolacha triturada crujiente con ajo, cebollín y chile

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside