Jharkhand Govt gaat ondersteuning bieden aan tribale meisjes die op de shortlist staan ​​voor FIFA U-17 Women’s World Cup

Jharkhand Govt gaat ondersteuning bieden aan tribale meisjes die op de shortlist staan ​​voor FIFA U-17 Women’s World Cup

De regering van Jharkhand zei donderdag dat ze alle mogelijke steun zal bieden aan de zeven stammeisjes uit de geselecteerde staat voor het nationale coachingkamp voor de FIFA Under-17 Women’s World Cup 2022. Het Indiase team, bestaande uit 33 spelers, heeft Jamshedpur bereikt voor de trainingskamp.

IPL VOLLEDIGE DEKKING | PLANNING | RESULTATEN | ORANJE CAP | PAARSE CAP

De Jharkhand-meisjes onder de 33 Indiase spelers zijn Anjali Munda, Salina Kumari, Sudha Ankita Tirkey, Astam Oraon, Poornima Kumari, Neetu Linda en Anita Kumari.

Van de 33 zullen 18 spelers het team bereiken dat het WK zal spelen.

In een verklaring zei de regering van Jharkhand dat de meisjes uit de staat enorme moed en geduld hebben getoond tijdens de pandemie.

“Nu zijn ze allemaal klaar om de natie te vertegenwoordigen. De deelstaatregering… heeft ook de broodnodige bereidheid getoond om hun dromen waar te maken. Ondersteuning zal worden verleend aan de geselecteerde kandidaten die uit de kampen komen door het ministerie van Toerisme, Kunst, Cultuur, Sport en Jeugdzaken“, voegde het eraan toe.

Lees ook: Weer een verbluffende comeback brengt de volgende generatie van Real Madrid op de voorgrond

Poornima Kumari, een inwoner van Gumla die is geselecteerd voor het kamp, ​​zei dat hun training in Goa werd beïnvloed door de pandemie, maar dat ze in Jharkhand konden oefenen met hulp van de deelstaatregering.

“Mijn dorp had niet de faciliteiten om te oefenen, vooral niet voor voetballende meisjes. Maar hulp en steun van de staat zorgden ervoor dat ik kon spelen“, zei ze.

De zeven meisjes volgden in februari-maart 2021 een training in Goa, maar moesten vanwege de pandemie terugkeren naar Jharkhand en er werd een training georganiseerd in Ranchi, aldus de verklaring.

Siehe auch  Bagaimana teori Oranye Korea hancur berkeping-keping

“Om deze meisjes te ondersteunen, werden voetbaltenues verstrekt door het ministerie van Sport en werden T-shirts geleverd door UNICEF. UNICEF heeft de geselecteerde spelers geïdentificeerd als kampioenen van verandering voor kinderrechten“, staat in het persbericht.

Kalinga Stadium in Bhubaneswar, Jawaharlal Nehru Stadium in Goa’s Margao en DY Patil Stadium in Navi Mumbai zullen in oktober het WK organiseren. De loting voor het toernooi vindt op 24 juni plaats in Zürich in Zwitserland.

Lees alle Laatste nieuws , Belangrijk nieuws en IPL 2022 Live-updates hier.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside