Jharkhand geeft elk Rs 50 Lakh aan 2 dameshockeyspelers uit de staat

Jharkhand geeft elk Rs 50 Lakh aan 2 dameshockeyspelers uit de staat

Het dameshockeyteam verloor de bronzen wedstrijd op de Olympische Spelen in Tokio (Bestand)

Ranchi:

Jharkhand heeft Rs 50 lakh elk aangekondigd aan hockeyspelers Salima Tete en Nikki Pradhan voor hun geweldige prestaties op de Olympische Spelen in Tokio, zei Chief Minister Hemant Soren.

Het is misschien ongrijpbaar gebleken, maar de manier waarop het Indiase dameshockeyteam in de bronzen wedstrijd om de medaille vocht tegen het team uit Groot-Brittannië, is prijzenswaardig, zei de heer Soren.

De droom van het dameshockeyteam om zijn eerste Olympische medaille veilig te stellen, bleef onvervuld, want het verloor met 3-4 van Groot-Brittannië in een zwaar bevochten bronzen play-off, maar de dappere ploeg slaagde erin om zijn beste finish ooit te behalen op de Spelen van de Olympische Spelen in Tokio .

„Ik groet het hele Indiase hockeyteam voor vrouwen… Om de dochters van Jharkhand beter te laten presteren, zal de regering haar eerdere besluit wijzigen om elk Rs 50 lakh aan de hockeyspelers van Jharkhand te geven en te verstrekken,“ zei de heer Soren.

Salima Tete (19) uit het district Simdega van de staat en Nikki Pradhan (27) uit Khunti maakten deel uit van het dameshockeyteam dat eerder op de dag geschiedenis schreef in Tokio.

Jharkhand had vóór de start van de Olympische Spelen verklaard dat Rs 2 crore zal worden gegeven aan de spelers van de staat voor het winnen van goud, Rs 1 crore voor het winnen van zilver en Rs 50 lakh voor het winnen van brons.

Hemant Soren zei dat hoewel het team het brons niet kon winnen, hun geweldige prestatie harten heeft gewonnen en dat de deelstaatregering de voorouderlijke lemen huizen van de spelers zal ombouwen tot pucca-huizen.

Siehe auch  Encuesta de retiro de pensiones cerca de la Cámara Baja de Silera

Hij zei dat de twee dochters van Jharkhand geweldige bijdragen hebben geleverd aan het dameshockeyteam.

De heer Soren beloofde alle mogelijke faciliteiten beschikbaar te stellen voor spelers om hun vaardigheden voor toekomstige games aan te scherpen.

Terwijl Groot-Brittannië terugkaatste en de wedstrijd met 4-3 won, werden de inspanningen van het Indiase team in Tokio alom geprezen omdat ze tijdens hun spel nooit opgaven.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside