Jharkhand Bankers Committee moedigt plattelandsvrouwen aan om deel te nemen aan Mega Credit Camp op 8 juni

Jharkhand Bankers Committee moedigt plattelandsvrouwen aan om deel te nemen aan Mega Credit Camp op 8 juni

Jharkhand Bankers Committee moedigt plattelandsvrouwen aan om deel te nemen aan Mega Credit Camp op 8 juni

Ranchi, 1 juni (KNN) Tijdens een recent programma dat werd gehouden door ambtsdragers van organisaties op clusterniveau van plattelandsvrouwen, motiveerde het State Level Bankers Committee van Jharkhand plattelandsvrouwen om deel te nemen aan het Mega Credit Camp dat op 8 juni zal worden georganiseerd en meer te weten te komen over financiële kredieten en regelingen.

Sprekend op het eendaagse oriëntatieprogramma op staatsniveau in het Project Bhawan auditorium in Ranchi, CGM NABARD, deelde Vinod Kumar informatie over verschillende programma’s van NABARD met de zusters van Sakhi Mandal.

VOLG ONS op GOOGLE NIEUWS

De groei van zelfredzaamheid onder plattelandsvrouwen benadrukken Minister van Plattelandsontwikkeling Alamgir Alam zei dat tot dusver ongeveer 35 lakh plattelandsvrouwen in de staat zelfredzaam zijn geworden door zich aan te sluiten bij 2,79 lakh Self Help Groups (SHG’s).

Hij zei dat ongeveer 27 lakh Didi van de staat in verband zijn gebracht met de Pradhan Mantri Suraksha Bima Yojana (PMSBY). Tegelijkertijd zijn 16,79 lakh Didis gekoppeld aan de Pradhan Mantri Jeevan Jyoti Bima Yojana (PMJJBY).

Tijdens zijn toespraak, minister van Plattelandsontwikkeling, zei Manish Ranjan dat via deze workshop de functionarissen van de clusterorganisatie zouden worden getraind in het inzamelen van dorpsproducten, het verzamelen van kwaliteit en het voorbereiden van clusters op het marktsysteem.

Toen hij het doel aankondigde om het inkomen van elke didi van Sakhi Mandal van Rs 10.000 tot 15.000 te maken, zei Ranjan dat Didis ook zal worden gebrainstormd over betere branding, verpakking en kwaliteit van Palash’s producten, samen met de trucs en voordelen van het businessplan. (KNN-bureau)

Siehe auch  Die besten 30 Led Strip Batteriebetrieben Handverlesen für Sie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside