Jamshedpur’s Ansuman nu in de lijst van beroemde schrijvers van Jharkhand

Jamshedpur’s Ansuman nu in de lijst van beroemde schrijvers van Jharkhand

Jamshedpur, 16 april: Op het gebied van kunst in de stad Jamshedpur spreiden de jongeren hun voeten snel uit, terwijl op het gebied van literatuur en schrijven de jongeren van de stad Jamshedpur hun naam naar de top van de hoogte brengen, en bij de tegelijkertijd wordt ook de naam van hun stad verlicht.
Op het gebied van schrijven lijkt Ansuman Bhagat snel in de krantenkoppen te groeien, nu is zijn naam ook binnengekomen in de categorie van beroemde schrijvers van Jharkhand. Hoewel er in Jamshedpur al veel beroemde schrijvers zijn geweest die hun stempel op het schrijven hebben gedrukt, is dit ook zichtbaar in de jonge generatie van vandaag.

Ansuman werd geboren in de stad Jamshedpur in Jharkhand, hij maakt indruk onder de mensen met zijn bijdrage in de literatuur. In het jaar 2018 Ansuman Bhagat’s eerste boek „Your Own Thought“, dat werd gepubliceerd door Invisible Publisher of Delhi en tot nu toe zijn er vier boeken gepubliceerd. Bhagats vierde boek „Ek Safar Mein“, onlangs gepubliceerd door Authors Tree Publishing House, heeft geprobeerd de lezers kennis te laten maken met de innerlijke waarheid van de filmwereld, het belang van teksten in het leven en de realiteit van het leven als geheel.

Iedereen wil zich bewust zijn van de schittering van de filmwereld, maar als het gaat om het waarmaken van hun dromen, doen zich veel moeilijkheden voor. Maar als we echte toewijding en toewijding hebben, kunnen we doorgaan door zelfs de grootste problemen op te lossen. In deze hoop ging Ansuman Bhagat van Jamshedpur naar Mumbai om acteur te worden, maar er wordt gezegd dat sommige dingen van veraf zichtbaar zijn en na dichterbij te zijn gekomen, komen sommige mensen uit Mumbai, niet alleen als acteurs, maar ook als regisseurs, schrijvers, muzikanten en vele anderen. andere kunsten ontstaan. En tegenwoordig staat Ansuman Bhagat bekend als schrijver.

Siehe auch  'Nuevo México Chile es siempre un ganador' »Albuquerque Journal

Ansuman Bhagat was van kinds af aan dol op schrijven, maar pas nadat hij in de ware zin van het woord naar Mumbai was gekomen, nam zijn interesse in schrijven toe en toen hij de kans kreeg, schreef Ansuman soms wat gedachten die door zijn hoofd gingen in zijn mobiel of dagboek. Gebruikt om te doen Ansuman Bhagat zegt dat de dingen die we niet kunnen vertellen door tegen iemand te zeggen, trouwens, door mijn woorden in de vorm van een boek te schrijven door te schrijven, ik kan mijn woorden aan de mensen bereiken, schrijven geeft ons literatuur en onze Het speelt een grote rol bij het verbonden houden met cultuur en erfgoed. Dit is de reden dat zijn interesse in schrijven met de dag toenam en tot nu toe heeft hij vier boeken geschreven en deze vier boeken zijn in de categorie bestseller op Amazon gekomen. Momenteel werkt Ansuman Bhagat aan zijn vijfde boek dat gebaseerd is op politiek.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside