iVendi richt business units op in Frankrijk en Spanje

iVendi richt business units op in Frankrijk en Spanje

iVendi heeft nieuw opgerichte business units gecreëerd en belangrijke nieuwe benoemingen gedaan in Frankrijk en Spanje.

Nicolas Lacker-Stuhl is country director in Frankrijk geworden. Hij vervulde dezelfde rol in Frankrijk en de Benelux voor ViveLaCar, was auto-abonnementsexpert voor NLS Consulting en bekleedde ook verschillende rollen voor BMW Group, waaronder business development manager voor Azië-Pacific en Afrika.

Alvaro Montero wordt country director in Spanje. Zijn eerdere ervaring was onder meer countrymanager voor Modix International, marketingmanager bij PagaTodo, CEO en partner bij NiquelChrome Digital Marketing en MBA-professor aan de IE Business School in Madrid.

Darren Sinclair, CCO bij iVendi, zei: “Het oprichten van deze business units en het aanstellen van landendirecteuren in Frankrijk en Spanje zijn belangrijke halteplaatsen in onze internationale expansieplannen.

“Nicolas en Alvaro zijn beide zeer capabel en ervaren, en zullen ons in staat stellen om onze partners en klanten in de detailhandel te ondersteunen met behulp van hun uitgebreide kennis van automotive en financiën, en om onze marktleidende technologie en digitale oplossingen te promoten.

„Autofabrikanten, kredietverstrekkers, digitale marktplaatsen en dealers willen allemaal geconnecteerde retailoplossingen invoeren om aan de veranderende consumenteneisen te voldoen, en iVendi bevindt zich in een sterke positie om hun ambities en consumentenverwachtingen te ondersteunen en waar te maken.“

Siehe auch  Penawar akhir dipilih untuk proyek bandara Indonesia yang berjumlah 30.530 juta

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside