ISL: Carlos Delgado uit Spanje keert terug naar Odisha FC

ISL: Carlos Delgado uit Spanje keert terug naar Odisha FC

Bhubaneswar, 19 juni (IANS): De Indiase Super League-club Odisha FC kondigde zondag de terugkeer aan van de Spaanse centrale verdediger Carlos Delgado na twee jaar, een hereniging met Josep Gombau.

Delgado vergaarde 1389 minuten serieuze speeltijd over 16 wedstrijden in zijn debuutseizoen bij de Juggernauts in 2019-2020.

Met een doelpunt op zijn naam had Carlos 635 passen gecombineerd met 837 aanrakingen en maar liefst 86,45 procent, wat neerkomt op 39,69 passen per wedstrijd.

Delgado, een product van de jeugdopleiding van Malaga CF, maakte meer dan tien jaar geleden zijn professionele debuut voor de B-kant van de club. Na het vertegenwoordigen van de reservekanten van Real Valladolid, UD Almeria en een periode bij de Nederlandse club Sparta Rotterdam, tekende de centrale verdediger in 2012 voor Valencia B.

Beginnend met het B-team maakte Delgado uiteindelijk zijn seniordebuut voor de club in een UEFA Champions League-wedstrijd tegen Lille. Hij speelde voor het laatst voor Castellon in de Spaanse derde divisie voordat hij bij Odisha FC kwam.

Odisha FC maakte onlangs ook de komst van hun nieuwe hoofdcoach Josep Gombau bekend. De Spaanse gaffer had de Juggernauts eerder in het seizoen 2019-20 geleid toen ze als zesde eindigden.

Gombau werd meteen een favoriet bij fans van het voetbal dat hij produceerde. Carlos Delgado was ook een cruciaal onderdeel van die Odisha-kant.

Siehe auch  Jharkhand kondigt Rs 50 lakh elk aan voor staatsspelers in het dameshockeyteam: The Tribune India

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside