Is Spanje klaar voor een vierde opeenvolgende Tour de France zonder ritzeges?

Is Spanje klaar voor een vierde opeenvolgende Tour de France zonder ritzeges?

Terwijl de aanblik van Benjamin Thomas (Cofidis) op amper een paar honderd meter van het behalen van een ritzege in de Tour de France op zondag genoeg was om Franse commentatoren bijna te laten bezwijmen van vreugde over de kans dat het gastland eindelijk hun eerste overwinning behaalde in Denk bij de race van dit jaar aan een ander groot wielerland: Spanje, momenteel in hun vierde juli van een complete droogte op Tour-etappes.

De laatste overwinning voor Spanje kwam met dank aan Omar Fraile (Ineos Grenadiers) voor niemand minder dan Julian Alaphilippe (QuickStep-AlphaVinyl) in de onlangs bezochte finish op de top van Mende, lang geleden in 2018. Bovendien, hoewel Enric Mas (Movistar) heeft in 2020 de vijfde plaats algemeen ingenomen en Mikel Landa eindigde zowel in 2017 als in 2020 als vierde. Spanje heeft geen podiumplaats meer behaald in de Tour sinds Alejandro Valverde als derde eindigde in 2015.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside