Invasie in Oekraïne: Duitsland BLOKKEERT Spanje om vitale wapenvoorraden naar Oekraïne te sturen | Wereld | Nieuws

Invasie in Oekraïne: Duitsland BLOKKEERT Spanje om vitale wapenvoorraden naar Oekraïne te sturen |  Wereld |  Nieuws

De Leopard 2A4 tank is oorspronkelijk ontwikkeld door Krauss-Maffei in de jaren 70 voor het West-Duitse leger. De tank is voorzien van geavanceerde digitale vuurleidingssystemen met laserafstandsmeters. Het heeft ook een volledig gestabiliseerd hoofdkanon en machinegeweer, en geavanceerde nachtzicht- en vizierapparatuur.

De Visegrád 24 Twitter-nieuwszender twitterde: „Duitsland heeft de plannen van Spanje geblokkeerd om tientallen Leopard 2A4-tanks naar Oekraïne te sturen.

„Volgens Der Spiegel waarschuwde de regering-Scholz Spanje dat het zou afwijken van een informeel besluit van het Westen om geen westerse tanks aan Oekraïne te leveren.“

De territoriale strijd in Eurazië ging door met het Litouwse parlementslid Matas Maldeikis die een brede schot op Moskou afvuurde nadat het Russische parlement de onafhankelijkheid van Litouwen in twijfel had getrokken.

Hij zei: „Als Rusland haar erkenning van de onafhankelijkheid van Litouwen uit 1991 intrekt, zal Litouwen het Verdrag van Polyanovka uit 1634 intrekken.

Het nieuws komt na berichten over de dood van nog eens 24 kinderen in de Zuid-Oekraïense stad Mariupol.

In totaal zijn er volgens het kantoor minstens 287 kinderen omgekomen sinds het begin van de Russische invasie van Oekraïne op 24 februari.

Er zijn nu meer dan 492 kinderen gewond geraakt in de omstreden zuidelijke stad.

Oekraïense functionarissen zeiden op de Telegram-berichtenapp: „Tijdens de registratie van strafbare feiten is bekend geworden dat nog 24 kinderen zijn omgekomen in Mariupol, regio Donetsk.

„Dit was het gevolg van de willekeurige beschietingen door het Russische leger,“

Er is ook gemeld dat een Brit genaamd Shaun Pinner in Mariupol is gevangengenomen.

De Britse man werd samen met mede-Britse staatsburger Aiden Aslin gevangengenomen tijdens het intense gevecht om de controle over de stad aan de Zwarte Zee.

Siehe auch  Para mover dinero de los ejércitos de Chile y Colombia

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside