In foto’s: de Spaanse koning ontvangt de FM Sameh Shoukry van Egypte

In foto’s: de Spaanse koning ontvangt de FM Sameh Shoukry van Egypte

CAIRO – 18 april 2022: Koning Felipe VI van Spanje heeft maandag de Egyptische minister van Buitenlandse Zaken, Sameh Shoukry, verwelkomd bij zijn aankomst in Madrid.


Aan het begin van zijn bezoek aan Madrid ontvangt de Spaanse koning HM koning Felipe VI FM Sameh Shoukry in het kader van historische vriendschappelijke betrekkingen tussen Egypte en Spanje, en om te praten over het bevorderen van bilaterale betrekkingen, en om van gedachten te wisselen over kwesties van gemeenschappelijk belang Woordvoerder Ambassadeur Ahmed Hafez schreef op zijn Twitter-account.

Minister van Buitenlandse Zaken Sameh Shokry ging zondag naar de Spaanse hoofdstad op uitnodiging van zijn ambtgenoot Jose Manuel Albares, aangezien zij gesprekken zullen voeren over alle aspecten van bilaterale banden.

Er zullen ook ontmoetingen plaatsvinden met andere hoge ambtenaren, waaronder een met de minister van ecologische transitie en demografische uitdaging. Dat is in het licht van de groei van de Egyptisch-Spaanse betrekkingen, en in het verlengde van de uitkomsten van het bezoek van premier Pedro Sanchez aan Caïro in december.

De besprekingen zullen betrekking hebben op de voorbereidingen voor COP 27 die in november in Sharm El Sheikh door Egypte zal worden georganiseerd, en op het stimuleren van Spaanse investeringen in Egypte en op economische samenwerking.

FQn2BzvWQAIwcwk

Siehe auch  Statistik virus Corona di seluruh dunia untuk minggu ke-52

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside