Ierse vakantieganger zwaargewond gevonden na val van balkon in Spanje

Ierse vakantieganger zwaargewond gevonden na val van balkon in Spanje

Een Ierse toerist is met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij viel uit een appartement op de tweede verdieping in het Mallorcaanse vakantieoord Santa Ponsa.

De 50-jarige werd beschreven als „ernstig“ toen ambulancepersoneel hem van de plaats delict naar het Son Espases-ziekenhuis in de hoofdstad van het eiland, Palma bracht.

Het incident gebeurde dinsdag rond 20.30 uur.

LEES VERDER: Zijn all inclusive borrelvakanties naar Spanje, Portugal en meer nu zonde? Volledige lijst met regels en de beste plekken om te gaan

De lokale politie en de Guardia Civil werden samen met een medisch team gemobiliseerd nadat de niet nader genoemde man van een balkon op de tweede verdieping naar beneden was gestort.

Bronnen zeiden dat hij bewusteloos was met hoofdletsel toen ze aankwamen. Hij werd ter plaatse gestabiliseerd voordat hij naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Over zijn toestand woensdag was nog niets bekend.

Er is een onderzoek gaande, maar politiebronnen hebben gezegd dat ze denken dat hij per ongeluk is gevallen.

Ga voor het laatste nieuws en het laatste nieuws naar irishmirror.ie/news.

Krijg alle grote koppen, foto’s, analyses, meningen en video’s over de verhalen die voor jou belangrijk zijn.

Volg ons op Twitter @IrishMirror – het officiële Irish Mirror Twitter-account – echt nieuws in realtime.

We zijn ook op Facebook/irishmirror – uw must-see nieuws, functies, video’s en foto’s gedurende de dag van de Irish Daily Mirror, Irish Sunday Mirror en irishmirror.ie.

LEES VERDER:Ierse vakantiegangers in Spanje kunnen verrast worden bij hotspot met enorm naaktstrand met naakte bar

Siehe auch  El ascenso del gobierno de Chile muestra que incluso un rápido lanzamiento de vacunas no evitará demasiados bloqueos

LEES VERDER:Stewardess verklapt geheimen over ‚hoe te vragen‘ om gratis eten, betere stoelen en upgrades

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside