Ierland wordt heter dan sommige delen van Spanje, aangezien ‚jetstream‘ zinderende zon brengt in de aanloop naar grote weersverandering

Ierland wordt heter dan sommige delen van Spanje, aangezien ‚jetstream‘ zinderende zon brengt in de aanloop naar grote weersverandering

Ierland zal zich deze Pasen in de zon koesteren, voordat een grote weersverandering de omstandigheden verslechtert.

Het lijkt erop dat het kwik vrijdag en zaterdag zal stijgen tot 17C, waardoor het warmer is dan sommige populaire hotspots in heel Europa.

De warme omstandigheden komen als een straal hete lucht uit Frankrijk opstijgt, waarbij delen van het VK als gevolg van het weersysteem temperaturen van 22C genieten.

LEES VERDER:Met Eireann wijst op gebieden die dit weekend zullen worden geteisterd door regen

Het zwoele weer in heel Ierland zal echter niet eeuwig duren, met een grote verandering die vanaf zondag wordt verwacht.

De temperaturen dalen op Paaszondag tot 15°C en die nacht tot slechts 1°C.

Het kan ook een uitspoeling zijn met zware regen en de mogelijkheid van hagelvoorspelling door Met Eireann.

De komende week lijkt ook „nat en koud“ te worden volgens de nationale voorspeller.

Voor die tijd zullen de rest van Goede Vrijdag verspreide uitbraken van regen en motregen zien, maar in het zuidwesten zullen de middag en avond droger en zonniger worden over het land.

Een voorspeller zei: „Het zal mild en vochtig zijn met hoogste temperaturen van 13 tot 17C (warmste over Munster en Leinster) in een overwegend lichte tot matige zuidwestenwind.

„Vrijdagnacht zal het overwegend droog zijn, maar het wordt nogal mistig of mistig met in het noorden af ​​en toe een klein beetje motregen.

„Later in de nacht trekt er motregen naar het zuiden. Laagste temperaturen van 4 tot 7C, bij lichte veranderlijke of zuidelijke winden, die tegen de ochtend aan de westelijke en zuidwestelijke kusten opfrissen.

Siehe auch  Carlos Alcaraz wint finale in Barcelona voor 3e titel van het seizoen

„Elke nachtelijke mist of mist zal zaterdag vroeg opklaren en een overwegend droge start geven met zonnige perioden, hoewel de zuidelijke provincies zullen worden getroffen door motregen.

„In de loop van de middag zullen steeds dikker wordende bewolking en uitbarstingen van regen geleidelijk over de westelijke helft van Ierland komen, het zwaarste dat zich het dichtst bij de Atlantische kust bevindt.

„Een groot deel van het oosten en noordoosten blijft waarschijnlijk droog met zonnige perioden. Hoogste temperaturen van 13 tot 17C in het algemeen bij matige tot frisse zuidoostelijke winden.“

De vooruitzichten voor de rest van het paasweekend zijn onzeker en mild om te beginnen voordat het koeler wordt in de nieuwe week.

Leden van het publiek genieten van het goede weer op Dollymount Beach, Dublin in juni 2018

Hier is de voorspelling van Met Eireann voor de komende dagen:

zaterdagnacht: Verdere uitbarstingen van regen in het donker met mogelijk zware en aanhoudende valpartijen, die tot plaatselijke overstromingen leiden. Een milde en vochtige nacht met mist en mist in delen. Laagste temperaturen van 9 tot 11C bij een zwakke zuidoostelijke bries.

Paaszondag: Een natte start in veel gebieden met vroeg wijdverspreide regenval, gevolgd door hevige buien met kans op hagel. Hoogste temperaturen van 12 tot 15C, maar koeler als de regen opklaart. Bij een matige tot frisse zuidwestenwind staat het windstil.

zondagavond: Overwegend droog met opklaringen, hoewel verspreide buien de westelijke kustgebieden zullen bereiken. Een koude nacht met laagste temperaturen van 1 tot 4C bij een zwakke zuidwestenwind.

Maandag: Koeler gevoel met een mix van zonnige perioden en stormachtige buien, sommige mogelijk zwaar met hagel in het noorden. Hoogste temperaturen van slechts 9 tot 12C bij matige tot frisse westenwind.

Siehe auch  Versi kejuaraan 'sekarang tersedia di Netflix

Dinsdag: Ziet eruit als een koele en natte dag op dit moment.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox door aanmelden voor onze nieuwsbrief.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside