Iberia Plus Triple Avios Verenigde Staten – Spanje Boek 28 februari – 6 maart 2022

Iberia Plus Triple Avios Verenigde Staten – Spanje Boek 28 februari – 6 maart 2022

Iberia heeft een bonusaanbieding van Avios gelanceerd voor vluchten tussen de Verenigde Staten en Spanje.

Iberia Plus-leden verdienen driedubbele Avios voor vluchten die tussen 28 februari en 6 maart 2022 zijn geboekt.

Je hebt toegang tot Iberia hier.

Merk op dat in de algemene voorwaarden op de e-mail staat dat je driedubbele Avios krijgt voor vluchten tussen de Verenigde Staten en Madrid, terwijl de tekst in de e-mail naar Spanje verwijst. Daarom ga ik ervan uit dat alleen de langeafstandsvluchten worden beloond.

Ook lijkt de triple Avios geldig voor al deze langeafstandsvluchten, ongeacht de vliegdata, indien geboekt van 28 februari – 6 maart.

Conclusie

In de e-mail staat dat de triple Avios-aanbieding geldig is voor leden die de e-mail hebben ontvangen. De e-mail bevat echter geen geldige data voor de vlucht(en), maar alleen de geldige boekingsdata.

Dit zijn de voorwaarden van deze aanbieding:

Avios-promotie om driedubbele Avios (x3) te krijgen voor tickets (enkele reis of retour) die zijn gekocht via iberia.com, het Iberia Plus Call Center of een ander reisbureau tussen 28 en 6 maart 2022 voor vluchten tussen Madrid en de VS uitgevoerd door de Iberia Group.

Promotie geldig in alle beschikbare commerciële hutten en klassen. De berekening van de triple Avios is exclusief Elite Points.

Deze actie is persoonlijk en niet overdraagbaar, geldig behalve voor typografische fouten of weglatingen, en uitsluitend geldig voor de e-mailontvanger. Het kan niet worden gebruikt in combinatie met andere Avios-promoties die in dezelfde periode geldig zijn. Deze actie is niet van toepassing op vluchten buiten de genoemde data.

De aanvullende Avios verschijnen in het Iberia Plus-account van de klant in overeenstemming met de algemene voorwaarden van het Iberia Plus-programma. De punten verschijnen zodra de klant de vlucht heeft gemaakt.

Bezoek voor meer informatie onze website iberia.com of bel het Iberia Plus Service Centre.

Siehe auch  Welke coureurs beraksi

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside