Hogesnelheidstreinen in Spanje om grote honden toe te laten in pilottest op route Madrid-Barcelona

Hogesnelheidstreinen in Spanje om grote honden toe te laten in pilottest op route Madrid-Barcelona

NA jaren van campagne voeren door eigenaren van gezelschapsdieren, is er eindelijk goed nieuws voor die reizigers in Spanje die hun puppy’s graag meenemen.

Renfe heeft aangekondigd dat honden tot 40 kg mogen reizen in bepaalde hogesnelheidstreinen tussen Madrid en Barcelona.

De Spaanse treinmaatschappij heeft aangekondigd dat het vanaf 13 september een proeftest van drie maanden zal uitvoeren die tot een week voor Kerstmis zal duren.

Rufus klaar om een ​​hogesnelheidstrein AVE te halen op september van Madrid naar Barcelona. Afbeelding De Olijfpers.

„Deze pilottest is een nieuwe stap in de toewijding van het bedrijf aan zijn klanten, omdat we het erg belangrijk vinden dat onze passagiers met hun huisdieren reizen.“ zei een woordvoerder in een verklaring van Renfe.

De huidige regels staan ​​alleen dieren met een gewicht tot 10 kg toe om in treinen te reizen zolang ze in een krat worden vervoerd, met uitzondering van hulphonden.

Tijdens de pilottest zou één grote hond per passagier worden toegestaan, met een maximum van twee grote honden per trein, zo meldt Renfe in een persbericht.

Andere EU-landen zoals Duitsland, Italië en Nederland laten grote honden toe om met hun baasjes in de trein te reizen.

Renfe heeft samengewerkt met het dierenverzorgingsbedrijf Purina om richtlijnen op te stellen voor de pilottest, die indien succesvol zou kunnen worden uitgerold op andere populaire routes door heel Spanje.

LEES VERDER:

Siehe auch  Hidrógeno verde: ¿Qué hace la industria minera de Chile para que sea aceptable?

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside