‚Hij wil alleen in Spanje spelen‘

‚Hij wil alleen in Spanje spelen‘

Edinson Cavani is een vrije agent deze zomer. Hij beëindigt zijn contract met Manchester United op 30 juni en hij zal niet verlengen. Hij verlaat de club na drie seizoenen op Old Trafford en speelt in 59 wedstrijden en scoorde 19 goals. Nu wil de 35-jarige Uruguayaan een nieuwe uitdaging. Hij is pensioen niet overwegenen hij wil ook niet vertragen door naar een lagere competitie te gaan.

Hij speelde onlangs voor zijn nationale team, voor wie hij is verschenen 133 keer en scoorde 58 goals. De spits wil nu zijn geluk beproeven met Spaans voetbal. Het is de enige Hoofdklasse, samen met de Bundesliga, waarin hij nog niet de kans heeft gehad om te spelen.

‚Mundo Deportivo‘ meldt dat er in Cavani’s hoofd geen andere optie is over zijn toekomst. De Uruguayaan wil „alleen“ in Spanje spelenwaren de woorden van zijn vertegenwoordigers aan de geciteerde bron.

Als er één team uit La Liga is dat de afgelopen jaren het sterkst gelinkt is aan de ex-speler van PSG, dan is het Atlético Madrid wel. In Simeone’s ogen leek hij altijd een geweldige toevoeging aan de ploeg, en de mogelijkheid om hem naar het Wanda Metropolitano te halen. zonder een transfersom te betalen maakt de verhuizing deze zomer extra verleidelijk.

Siehe auch  Chile Auto Importer se aprueba para M 200M Ch. 11 Proyecto

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside