HFCL zegt OFC onder BharatNet in alle gram panchayats van Jharkhand, Telecom News, ET Telecom

HFCL zegt OFC onder BharatNet in alle gram panchayats van Jharkhand, Telecom News, ET Telecom
NEW DELHI: fabrikant van telecomapparatuur van eigen bodem HCL Vrijdag zei dat het optische vezelkabel (OFC) heeft in chayats (GP’s) van 1789 gram in Jharkhand onder toezicht van de overheid BharatNet projecteren.

“HFCL heeft de connectiviteit van 1.789 Gram Panchayats via GPON (gigabit passief optisch netwerk) voltooid, waarbij 7.765 km OFC-netwerk is aangelegd, waardoor breedbandverbinding aan alle Gram Panchayats van Jharkhand”, zei HFCL in een verklaring.

„HFCL is er trots op dit hoogwaardige OFC-netwerk te hebben uitgevoerd dat de plattelandsbevolking van de staat Jharkhand nog vele jaren zal dienen“, aldus Mahendra Nahata, MD, HFCL.

Het is opmerkelijk dat HFCL ook de breedbandconnectiviteit had voltooid door 7.869 kilometer OFC-netwerk in te zetten dat 3.209 gram panchayats verbindt met het GPON-netwerk in Punjab. Naast de aanleg van het glasvezelbreedbandnetwerk in Punjab en Jharkhand, levert HFCL ook glasvezelkabels in Maharashtra, Telangana en Chhattisgarh in het kader van het BharatNet-project.

Voor de lancering van 5G-services moet ten minste 70% van de torens worden vervezeld vanaf het huidige niveau van 33%. Volgens experts is er in de komende vier jaar een geschatte investering van Rs 5 lakh crore nodig voor het opzetten van telecominfrastructuur in termen van glasvezel en torens.

Minister van Staat (MoS) voor Communicatie Devusinh Chauhan vertelde onlangs aan de Lok Sabha dat er op 28 februari 2022 in totaal 5.67.941 km OFC is gelegd, terwijl in het land in totaal 1.72.361 gram panchayats dienstklaar zijn gemaakt.

Per 31 december 2021 is in totaal Rs 27.582,7 crore uitbetaald of gebruikt onder BharatNet Project. De reikwijdte van BharatNet is onlangs uitgebreid tot alle bewoonde dorpen buiten de huisartsen in het land, zei Chauhan.

Siehe auch  Mengapa Great British Back-Off Lebih Baik Dari HHB!

BharatNet is een nationaal initiatief voor glasvezelnetwerken dat tot doel heeft 2,5 lakh gram panchayats of dorpsblokken te verbinden die meer dan 6 lakh-dorpen omvatten.

Het door de staat gefinancierde programma voor 7.294 dorpen in ambitieuze districten in 10 staten wordt momenteel uitgevoerd.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside