HFCL voltooit breedbandconnectiviteit van alle Gram Panchayats in Jharkhand

HFCL voltooit breedbandconnectiviteit van alle Gram Panchayats in Jharkhand

Lees artikel


HFCL Limited (HFCL), een fabrikant van telecomapparatuur, glasvezelkabels en technologieleverancier, heeft de succesvolle voltooiing aangekondigd van de aanleg van optische vezelkabel (OFC) in de staat Jharkhand onder het prestigieuze BharatNet-project van de Indiase regering. HFCL heeft de connectiviteit van 1.789 Gram Panchayats via het GPON-netwerk voltooid, waarbij 7.765 km OFC-netwerk is aangelegd, waardoor breedbandconnectiviteit wordt geboden aan alle Gram Panchayats van Jharkhand. Ondanks moeilijke terreinen en andere uitdagingen in de staat, is Jharkhand de eerste staat in het land geworden die connectiviteit biedt aan alle Gram Panchayats van de staat volgens het door de staat geleide model van het BharatNet-programma van de Indiase regering. Het is een trots moment voor HFCL dat het dit hoogwaardige netwerk met precisie en snelheid heeft uitgevoerd. Om continu hoogwaardige breedbanddiensten aan de mensen van de staat te garanderen, zal HFCL dit netwerk de komende acht jaar exploiteren en onderhouden.

Het is opmerkelijk dat HFCL ook de breedbandconnectiviteit had voltooid door 7.869 km OFC-netwerk in te zetten dat 3.209 Gram Panchayats verbindt met het GPON-netwerk in de staat Punjab. Naast het uitrollen van een netwerk in Punjab en Jharkhand, levert HFCL ook glasvezelkabels in Maharashtra, Telangana en Chhattisgarh in het kader van het BharatNet-project.

BharatNet is een vlaggenschipmissie geïmplementeerd door Bharat Broadband Network Limited (BBNL), waarbij de regering van India via het ministerie van Telecom een ​​strategisch plan had opgesteld voor het leveren van breedbandconnectiviteit aan 2.50.000 Gram Panchayats in India op glasvezelkabel met een minimum van 100 Mbps snelheid.

Over deze prestatie zei Mahendra Nahata, MD, HFCL: „We zijn verheugd om de succesvolle voltooiing aan te kondigen van het creëren van een OFC-netwerk van topkwaliteit en het maken van Jharkhand de eerste staat in het door de staat geleide model van het BharatNet-programma van de Indiase regering om breedbandconnectiviteit te voltooien aan alle Gram Panchayats van de staat. HFCL is er trots op dit OFC-netwerk van hoge kwaliteit te hebben uitgevoerd dat de plattelandsbevolking van de staat Jharkhand nog vele jaren zal dienen. HFCL zet zich volledig in om meer van dergelijke projecten met hoge kwaliteit, precisie en snelheid te blijven bedienen.”

Siehe auch  Die besten 30 Handyhalterung Für Das Auto Handverlesen für Sie

Als je een interessant artikel / ervaring / case study hebt om te delen, neem dan contact met ons op via: [email protected]

Advertentie

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside