HFCL voltooit breedbandconnectiviteit in alle gram panchayats van Jharkhand

HFCL voltooit breedbandconnectiviteit in alle gram panchayats van Jharkhand

Telecom-apparatuurmaker HFCL zei vrijdag dat het breedbandconnectiviteit via glasvezelkabel heeft voltooid in alle gram panchayats van Jharkhand onder het BharatNet-project.

Na voltooiing is Jharkhand de eerste staat in het land geworden die breedbandconnectiviteit biedt in alle gram panchayats, beweerde het.

BharatNet is een vlaggenschipmissie geïmplementeerd door Bharat Broadband Network Limited (BBNL), waarbij de regering van India via het ministerie van Telecom een ​​strategisch plan had opgesteld voor het leveren van breedbandconnectiviteit aan 250.000 gram panchayats in India op glasvezelkabel met een minimum van 100 Mbps snelheid.

“HFCL heeft de connectiviteit van 1.789 gram panchayats via het GPON-netwerk voltooid, waarbij 7.765 km OFC-netwerk is aangelegd, waardoor breedbandconnectiviteit wordt geboden aan alle gram panchayats van Jharkhand. Ondanks moeilijke terreinen en andere uitdagingen in de staat, is Jharkhand de eerste staat in het land geworden die connectiviteit biedt aan alle gram panchayats volgens het door de staat geleide model van het BharatNetProgramme van de Indiase regering“, aldus het bedrijf in een verklaring.

Het bedrijf noemde het een “trots moment“ voor HFCL en zei dat het het netwerk acht jaar lang zal exploiteren en onderhouden om continu hoogwaardige breedbanddiensten aan de mensen van de staat te garanderen.

HFCL zei dat het ook de breedbandconnectiviteit had voltooid door 7.869 km OFC-netwerk in te zetten dat 3.209 gram panchayats verbindt met het GPON-netwerk in Punjab.

Naast het uitrollen van een netwerk in Punjab en Jharkhand, levert HFCL ook glasvezelkabels in Maharashtra, Telangana en Chhattisgarh in het kader van het BharatNet-project.

Mahendra Nahata, MD, HFCL zei: „We zijn verheugd om de succesvolle voltooiing aan te kondigen van het creëren van een OFC-netwerk van topkwaliteit en het maken van Jharkhand de eerste staat in het door de staat geleide model van BharatNetProgramme of Government of India om breedbandconnectiviteit met alle gram panchayats te voltooien van de staat.” Nahata zei dat het bedrijf er trots op is dit OFC-netwerk van hoge kwaliteit uit te voeren dat de plattelandsbevolking van de staat nog vele jaren zal dienen.

Siehe auch  Spanje zet zich schrap voor hittegolf van 'buitengewone intensiteit' | Spanje

HFCL is een toonaangevende technologieonderneming die zich bezighoudt met de productie van hoogwaardige transmissie- en toegangsapparatuur, glasvezel, glasvezelkabels (OFC) en is gespecialiseerd in het opzetten van een modern communicatienetwerk voor telecomserviceproviders, spoorwegen en defensie.

(Dit verhaal is niet bewerkt door medewerkers van Devdiscourse en wordt automatisch gegenereerd vanuit een gesyndiceerde feed.)

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside