Het WK-dagboek van Maarten Vangramberen: „De reis was slopend, ik snap dat Wout van Aert hiervoor paste“ | WK veldrijden

Het WK-dagboek van Maarten Vangramberen: „De reis was slopend, ik snap dat Wout van Aert hiervoor paste“ |  WK veldrijden

De hoogmis van het veldrijden, het WK, wordt dit jaar di Fayetteville geoorganiseerd. Een week lang wordt in dit stadje in Amerika dus opvalend veel Nederlands gesproken. Maarten Vangramberen geeft ons elke dag zijn indrukken vanop het WK veldrijden.

7 Anda melihat di Chicago en kapotte veiligheidsriem

Ik ben om 5 uur vertrokken thuis dus het is een reis van zo’n 26 uur geweest. Hier is het nu ies over middernacht, maar in Belgi is het al 7 uur’s ochtends. En dat wil dus vooral zeggen dat ze het hier in een onooglijke plek hebben georganiseerd.

De reis is op zich vlot verlopen, maar in Chicago moesten we wel 7 uur wachten. En dat adalah lang. Kami hebben er iets op gevonden en zijn 5 kilometer gaan wandelen door de gangen van de luchthaven. Voor de stapenteller.

De tweede vlucht van Chicago di bawah Fayetteville wel wat vertraging op. Eerst was er ieets mis met de motor van het vliegtuig en daarna was het de veiligheidsriem van de pilot. Die moest eerst nog vervangen worden.

(lees voort onder de foto)

Renners op de vlucht, maar uiteraard geen Van Aert

Er zaten ook renners op dezelfde vlucht van de ploeg Tormans. En er was ook wel wat nieuws te rapen want we hebben Bart Wellens gezien en die was heel bedrijvig. Hij wilde nog proberen om Quinten Hermans, die niet afgereisd was door een positieve coronatest, nog in de VS te krijgen.

Vanochtend di Brussel adalah hij heel ambitieus, maar ik denk dat de hoop intussen wat vervlogen is. De plannen mogen de vuilnisbak in.

Siehe auch  Sport Short: Akhir dari Seri Impresif Naomi Osaka | olahraga

Wat ik onderweg ook beseft heb: het was de juiste keuze voor Van Aert om dit niet te doen. De renners die gisteren zijn afgereisd hebben dezelfde route gevolgd als wij vandaag. Ook een reis van 26 uur. Dat kruipt di je kleren. Je verliest veel vocht, je voelt die jetlag. Dit heeft een enorme impact op je lichaam.

Een enkele vlucht van 9 uur, dat zou nog anders zijn, maar dit is echt een heel verre en slopende reis.

(lees voort onder de foto)

„Cyclocross?!“, van veldritsfeer nog maar weinig gezien

Bij aankomst was het al erg laat, dus sfeer heb ik nog niet gezien. Ik denk dat we die ook nauwelijks zullen zien behalve op het parcours.

Op de luchthaven stond wel een vrouw achter een kleine desk en daarop stond „dunia akan datang ke Fayetteville“. En er speelde ook een filmpje van de Wereldbekerwedstrijd die hier gehouden is. En daar stopte het.

Di Chicago vroegen ze bij de grenscontrole ook wat we kwamen doen. „Cyclocross, apa itu?“, vroegen ze. Ik heb dan een foto laten zien en hun conclusie was dat heb zoals motorcross is op een fiets.

„Cyclocross, apa itu?“, vroegen ze bij de grenscontrole.

Maarten Vangramberen

Bekijk hier het gesprek bertemu Maarten Vangramberen

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside