Het standpunt van Spanje over de Sahara ‚moet worden toegejuicht‘ (voormalige Spaanse minister van Defensie)

Het standpunt van Spanje over de Sahara ‚moet worden toegejuicht‘ (voormalige Spaanse minister van Defensie)

MAROKKO, 7 juli – De voormalige Spaanse minister van Defensie en ex-inlichtingenfunctionaris, José Bono, heeft het standpunt van zijn land over de Marokkaanse Sahara-kwestie geprezen en benadrukt dat het van fundamenteel belang is om de betrekkingen tussen Rabat en Madrid te behouden en te bevorderen.

„Het standpunt van de Spaanse regering over de Sahara-kwestie moet worden toegejuicht“, zei Bono, die sprak op de Spaanse zender „La Sexta“.

Door het Marokkaanse autonomie-initiatief te beschouwen als de meest serieuze, realistische en geloofwaardige basis voor het oplossen van het geschil over de Marokkaanse Sahara, heeft de Spaanse regering „correct gehandeld“, zei Bono, ook een voormalig voorzitter van het Congres van Afgevaardigden, en merkte op dat „de andere partijen hebben niets ingediend om dit geschil op te lossen.

De bevolking van de Sahara „wil oplossingen, en deze oplossingen komen niet van de polisario of Algerije“, zei hij.

Verwijzend naar de betrekkingen tussen zijn land en Marokko pleitte Bono voor het behoud van de banden in het belang van beide landen. „Spanje en Marokko, twee landen, zouden een zeer goede relatie moeten hebben omdat we elkaar nodig hebben“, zei hij.

„Spanje heeft Marokko om essentiële redenen nodig, vooral in de strijd tegen het terrorisme“, concludeerde de voormalige Spaanse minister van Defensie.

KAART 07 juli 2022

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside