Hensley Set voor basketbalreis naar Spanje

Hensley Set voor basketbalreis naar Spanje

David Cohen

Directeur / Strategische Merkbetrokkenheid

CINCINNATI — Universiteit van Cincinnati vooruit Jarrett Hensley vliegt de eerste week van augustus door de vriendelijke lucht voor een opwindende kans van basketbal en cultuur met USA East Coast, een team van landelijk toptalent.

De reis loopt van 1-9 augustus, met de eerste twee dagen in New York City, gevolgd door wedstrijden van 5-7 augustus in Barcelona. Het is ook een eerbetoon aan het 30-jarig jubileum van het Men’s Basketball Olympic Dream Team dat zich daar heeft vereeuwigd. Het team zal in zijn voetsporen treden met activiteiten, tijd met enkele deelnemers en een drietal vriendschappelijke wedstrijden tegen enkele van de beste spelers die de Spaanse Liga ACB te bieden heeft.

„Coach Miller en ik hadden een eindejaarsbijeenkomst zoals hij dat met elke speler doet“, zei Hensley. „Hij bracht me over een kans om in Spanje te spelen, en ik was echt geïnteresseerd. Ik wist dat het een goede kans zou zijn om tegen volwassen mannen te spelen en ook nieuwe mensen te ontmoeten om contact mee te maken. Ik was erg opgewonden. Shoutout daarvoor aan hem.“

Hensley’s andere eerdere internationale reis was naar de Bahama’s, en hij zegt dat hij een „beetje“ Spaans kent.

„Mijn ouders waren blij voor me“, zei hij. „Ik denk dat ze gewoon enthousiast waren over de kans die ik kreeg. Ze waren nog nooit in Europa geweest of zoiets, dus mijn moeder zorgde ervoor dat ik veel foto’s moest maken van wat ik zie en wat ik eet. Mijn vader weet dat het ook een geweldige kans om tegen een aantal geweldige spelers te spelen.“

Siehe auch  Chile reporta casos de aspergilosis pulmonar asociada a COVID-19

Hensley’s teamgenoten zijn van kust tot kust, variërend van Cal State Northridge tot Duke en Providence. Utah Jazz-assistent Alex Jensen is de hoofdcoach van het team.

Hensley speelde vorig jaar in alle 33 wedstrijden voor Cincinnati, met een gemiddelde van 7,6 minuten per wedstrijd. Hij speelde 57 minuten in de laatste vier wedstrijden, zijn grootste deel van het jaar, en zegt dat hij ernaar uitkijkt om dat momentum mee te nemen naar zijn tweede jaar bij UC en het derde van zijn collegiale carrière.

„Het is raar om te denken dat je die VS op je borst draagt, maar ik ben opgewonden“, zei Hensley. „Ik denk dat het voor mij is om dat vertrouwen vanaf het begin van het jaar op te bouwen en dat uit te bouwen.“

AANBETALING VAN SEIZOENKAARTJES 2022-23
Aanbetalingen van seizoenskaarten voor de basketbalcampagne voor heren 2022-23 in Fifth Third Arena worden nu geaccepteerd! Aanbetalingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen en kunnen niet worden gegarandeerd.

Nieuwe abonnementhouders kunnen plaats hun storting vandaag online!

MAUI UITNODIGENDE REISPAKKETTEN
Fans die Thanksgiving-week in Hawaï willen doorbrengen op een van de beste etappes van de sport, kunnen een reispakket kopen, inclusief een plek op de vluchtcharter van Cincinnati, door contact op te nemen met Bria McLaurin ([email protected]) of een lid van het verkoopteam op 1-877-CATS-TIX. Meer informatie is beschikbaar hier. Het toernooi (21-23 november) omvat Arkansas, Arizona, Creighton, Louisville, Ohio State, San Diego State en Texas Tech.We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside