Heeft Prabhas een knieoperatie ondergaan in Spanje?

Heeft Prabhas een knieoperatie ondergaan in Spanje?

Het PR-team van de acteur houdt zijn mond, terwijl allerlei geruchten over Prabhas de ronde doen – van vakantie, tot een operatie, tot vrij nemen nadat zijn film flopte…

De afgelopen dagen is er algemeen bericht dat Prabhas onlangs een operatie heeft ondergaan in Spanje en aan het herstellen is. Er gaan geruchten dat de acteur een knieblessure heeft opgelopen tijdens het uitvoeren van een actiescène op de sets van Salaar.

Sinds hij klaar was met de promoties van Radhe Shyam er wordt gespeculeerd dat de acteur ‚persoonlijke tijd‘ had en daarom naar Spanje vertrok om de operatie te ondergaan. Men vraagt ​​zich echter af, waarom Spanje, als we de beste artsen in ons land hebben?

Terwijl een groot deel van de media bericht over de operatie van Prabhas, veroordelen zijn fans de berichten. Ze stellen dat het goed gaat met hun ‚lieveling‘-acteur en momenteel op vakantie is in Europa.

Een andere speculatie die de ronde doet, is dat de acteur naar Europa is vertrokken om de verblinding van de media te vermijden na zijn recente filmrelease Radhe Shyam niet goed doen aan de kassa.

Deze tegenstrijdige berichten leiden tot verwarring. En de PR-machinerie van Prabhas blijft, zoals gewoonlijk, stoïcijns zwijgen over de verhalen. Hun stilte draagt ​​bij aan de geruchten. Iedereen weet ook dat Prabhas een aversie heeft tegen de pers, en zijn PR-machine geeft er niet om om updates over de verblijfplaats van de acteur aan de fans te geven. Zo was het ook tijdens de making of Radhe Shyam te.

Siehe auch  Harga kapas diperkirakan setelah mencapai level tertinggi sepuluh tahun

Sterker nog, veel fans vinden dat na het debacle van het romantische drama Radhe Shyamhet wordt tijd dat de acteur zijn PR-machine repareert, vooral omdat hij een hele reeks Pan-India-films in de rij heeft staan.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside