Haryana verslaat Jharkhand en behaalt 12e HI Sub-Jr Women National Championship-titel – The Sangai Express

Haryana verslaat Jharkhand en behaalt 12e HI Sub-Jr Women National Championship-titel – The Sangai Express


Door onze stafreporter
IMPHAL, 22 mei: Haryana boekte een 2-0 overwinning op Jharkhand en won de titel van het 12e Hockey India Sub-Junior Women National Championship, georganiseerd door Manipur Hockey onder auspiciën van Hockey India hier in Hockey Stadium, Khuman Lampak.
Het openingsdoelpunt voor de meiden van Haryana kwam in de 13e minuut toen Riya profiteerde van een prima kans om de bal binnen te tikken. In de tweede periode van de laatste wedstrijd die onder schijnwerpers werd gespeeld, wisselden de twee partijen enkele runs met Haryana die de voorsprong probeerde uit te breiden en Jharkhand die probeerde het niveau te halen, maar een gebrek aan finishing touch verhinderde de twee partijen om hun resultaten te vergroten. Na de rust domineerde Haryana het balbezit en na enkele mislukte pogingen verdubbelde Sejal de voorsprong in de 39e minuut om in het derde kwart de 2-0 te maken.
De score bleef onveranderd ondanks Jharkhand die zich ijverig inspande om de marge te verkleinen en Haryana werd uiteindelijk de kampioen van het 25-teamtoernooi.
Eerder op de dag versloeg Uttar Pradesh Madhya Pradesh met 3-0 om de derde plaats te behalen dankzij vroege doelpunten van Pushpanjali Sonkar (4′) en Manisha Patel (5′) en de late aanval van Purnima Yadav (58′).
De afscheidsfunctie van het toernooi werd opgeluisterd door minister van Jeugdzaken en Sport Govindas Konthoujam; minister van Volksgezondheid en Gezinswelzijn, dr. Sapam Ranjan; Hoofdsecretaris Jeugdzaken en Sport, SS Chhabra; Hockey India-president, Gyanendra Ningomba; Manipur Hockey president, Dr. Basudev als presidiumleden die ook de prijswinnaars aanmoedigden van het toernooi dat op 11 mei van start ging.
Siehe auch  EuroHockey: Grange komt binnen vijf minuten na historische overwinning in Spanje

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside