Handelsvolume tussen Saoedi-Arabië en Spanje meer dan $ 5 miljard: minister

Handelsvolume tussen Saoedi-Arabië en Spanje meer dan $ 5 miljard: minister

Crypto Moves – DAMAC voltooit $ 50 miljoen aan crypto-deals; Crypto.com gaat opereren in Dubai

RIYADH: Bitcoin, de toonaangevende cryptocurrency internationaal, handelde zondag hoger en steeg met 0,47 procent tot $ 29.785,28 vanaf 09:00 uur Riyad-tijd.

Ethereum, de op één na meest verhandelde cryptocurrency, was geprijsd op $ 1.794,73, een stijging van 1,68 procent, volgens gegevens van Coindesk.

DAMAC voltooit $ 50 miljoen aan crypto-deals

Volgens de Chief Operating Officer, Ali Sajwani, heeft een in Dubai gevestigde vastgoedontwikkelaar, DAMAC Properties, sinds het begin van het jaar cryptocurrency-deals ter waarde van SAR 1,8 miljard ($ 50 miljoen) gesloten.
Damac-eigenschappen hebben het moeilijk om oudere generaties te overtuigen om cryptocurrencies, niet-vervangbare tokens en de metaverse te omarmen, zei Sajwani, volgens Bitcoin.com
Bij het accepteren van Bitcoin of Ethereum als betaling, merkte Sajwani op dat DAMAC zijn bereidheid heeft getoond om een ​​extra stap te zetten om „te profiteren van de meest geavanceerde technologische oplossingen“, aldus het artikel.

VC Cypher Capital investeert in blockchain-bedrijf Iomob
De blockchain-gerichte investeringsmaatschappij Cypher Capital, gevestigd in Dubai, investeerde op 3 juni in Iomob, volgens een verklaring.
Het blockchain-bedrijf, dat ’s werelds eerste netwerk en token voor mobiliteitsmarkt heeft ontwikkeld, zal de investering gebruiken om zijn blockchain-architectuur te verbeteren.
De steun van Cypher Capital, volgens Boyd Cohen, CEO van Iomob, helpt bij de ontwikkeling van nieuwe, gedecentraliseerde, interoperabele wereldwijde mobiliteitsnetwerken, die de hoeksteen zullen vormen van de nieuwe ‚internet of mobility‘-filosofie van het bedrijf, die begint te veranderen hoe het bedrijf denkt wereldwijd vervoer.
Sinds de oprichting in 2018 door drie Ph.D. Mede-oprichters gevestigd in Barcelona, ​​​​Spanje, Iomob’s heeft proeven met grote zakelijke klanten in Nieuw-Zeeland, Spanje en Scandinavië, en wordt nu commercieel ingezet in het VK, de VS en Portugal.
Volgens de verklaring levert Iomob dit jaar multimodale, gedeelde mobiliteitstoegang aan miljoenen reizigers met nog een aantal geplande implementaties.
Daarnaast hebben A100x en Creas samen met True Global Ventures geïnvesteerd in het blockchain-bedrijf.
Met de applicatie van Iomob en de ‚Journey Planner‘ van wereldklasse, hebben gebruikers toegang tot 7.000 taxivloten en micromobiliteit in meer dan 270 steden, samen met duizenden parkeerplaatsen en meer dan 480 openbaar vervoer-feeds.

Siehe auch  ¿Conseguirán los nuevos mexicanos su dosis de Chile verde este año?

Crypto.com krijgt voorlopige goedkeuring om cryptobeurs in Dubai te openen
Crypto.com, ’s werelds snelst groeiende cryptocurrency-platform, is bezig met het aanbieden van digitale activadiensten in Dubai, in de voetsporen van Binance, FTX en Bybit
Dubai’s Virtual Assets Regulatory Authority heeft de Virtual Asset MVP-licentie van Crypto.com voorlopig goedgekeurd, waardoor het bedrijf volgens een verklaring een volledig assortiment crypto-uitwisselingsproducten en -diensten kan aanbieden.
Directeur-generaal van de Dubai World Trade Center Authority die VARA huisvest, Helal Saeed Almarri, zei in een verklaring: „Als gelicentieerde deelnemer zal Crypto.com een ​​van de ankers zijn die samen met VARA samenwerken bij de ontwikkeling van een wereldwijd toekomstgericht regelgevend kader. ”
Crypto.com heeft de vereiste documentatie ingediend waarin de garanties van nalevingscontroles worden beschreven in ruil voor de voorlopige licentie. Nadat VARA zijn laatste Virtual Asset MVP-licentie heeft uitgegeven, zal het bedrijf aanvullende producten en diensten aanbieden aan institutionele beleggers en consumenten, aldus de verklaring.
Crypto.com heeft plannen aangekondigd om in maart een regionale hub in Dubai te openen. De regering van de VAE en Crypto.com werken ook samen via Investopia om wereldwijde financiële innovatie te bevorderen, zowel in binnen- als buitenland.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside