Gemotiveerd Spanje ’niet bang‘ voor kwartfinale Engeland, zegt Bonmati

Gemotiveerd Spanje ’niet bang‘ voor kwartfinale Engeland, zegt Bonmati

Spanje zijn „niet bang“ om Engeland te ontmoeten in de kwartfinales van het EK Dames en extra gemotiveerd zijn om de toernooihosts uit te schakelen, volgens Aitana Bonmati. ‚La Roja‘ versloeg Denemarken zaterdag met 1-0 in het Brentford Community Stadium door een laat doelpunt van Marta Cardona om woensdag een krachtmeting in de laatste acht op te zetten met een veelgeprezen Engelse ploeg.

Engeland won alle drie hun groepswedstrijden, 14 keer scoren en niets toekennen, terwijl ze gemiddeld . hebben gescoord 5,8 doelpunten per wedstrijd in hun 17 wedstrijden onder Sarina Wiegman (98 doelpunten in totaal). Even opmerkelijk is dat de Leeuwinnen slechts drie doelpunten incasseerden in die 17 wedstrijden onder Wiegman en nooit meer dan één keer in één wedstrijd, waarbij ze 14 keer de nul hielden.

Spanje één plaats boven Engeland staan ​​in de laatste FIFA-ranglijst, Echter, en Bonmati ziet geen reden voor haar kant om de ongebreidelde gastheren volgende week in Brighton te vrezen. „Het is motiverend“, zei Bonmati, die haar clubhandel voor Barcelona uitoefent. „Ik ben niet bang en ik denk dat mijn teamgenoten ook niet bang zijn.

„We speelden tegen Engeland in de Arnold Clark Cup. We weten dat ze een goed team zijn en dat ze veel goede prestaties hebben geleverd. We hebben hun drie groepswedstrijden gezien en ze deden het erg goed. Maar we denken dat we ze kunnen verslaan als we onze stijl verbeteren en beter spelen [than against Denmark].“

Engeland en Spanje stonden al 15 keer tegenover elkaar, met de Leeuwinnen (zes) die twee keer zoveel games winnen als ‚La Roja‘ (drie) tijdens al hun vergaderingen. Spanje is de afgelopen twee van die ontmoetingen echter ongeslagen gebleven en versloeg Engeland met 1-0 in de SheBelieves Cup in 2020 (1-0) en speelde met 0-0 tegen hen in de Arnold Clark Cup in februari.

Siehe auch  Monster Process MH17 memasuki fase baru: 'Saatnya untuk menjawab'

Slechts één keer eerder was Spanje driemaal op rij uitgeschakeld zonder nederlaag tegen Engeland, tussen 1993 en 1996 (vier wedstrijden). In navolging van de mening van teamgenoot Bonmati, is Ona Batlle optimistisch om door te gaan naar de halve finales, waar een confrontatie met een van Zweden of Nederland kan wachten.

„We hebben veel van hun games gezien en… Ik vind dat ze heel goed spelen, echt goed. Ze hebben een heel goede ploeg en het zijn niet alleen de startende spelers. Iedereen daar is een goede speler“, ze zei. „Ze zijn erg sterk en ze spelen in Engeland, dus dat hebben ze.“ [home advantage]. Maar dat zal een boost voor ons zijn omdat we alles weten [about them] en we zijn er klaar voor. Ik denk dat we het kunnen.“

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside