Gekozen president Bongbong Marcos ontmoet gezanten van Spanje, Duitsland en Marokko

Gekozen president Bongbong Marcos ontmoet gezanten van Spanje, Duitsland en Marokko

Gekozen president Ferdinand „Bong-Bong“ Marcos Jr. INQUIRER.net BESTAND FOTO

MANILLA, Filippijnen – Dinsdag hebben nog drie diplomaten een beleefdheidsbezoek gebracht aan de verkozen president Ferdinand „Bongbong“ Marcos Jr. om onder meer kwesties op het gebied van economie, nationale veiligheid en mensenrechten aan te pakken.

Spanje ambassadeur in de Filippijnen Jorge Moragas, Duitsland ambassadeur Anke Reiffenstuel en Marokko ambassadeur Mohammed Ride El Fassi ontmoetten Marcos Jr. op het hoofdkantoor van laatstgenoemde in Mandaluyong City.

Tijdens het bezoek benadrukte Reiffenstuel de voortdurende bilaterale samenwerking tussen Duitsland en de Filippijnen, en wees op het potentieel voor het bevorderen van de samenwerking tussen de twee landen bij het aanpakken van mondiale uitdagingen zoals klimaatverandering.

„Ik heb de gekozen president Marcos geïnformeerd over de lopende Duitse programma’s die momenteel het kader vormen van de internationale klimaatinitiatieven van Duitsland voor de impact van klimaatverandering hier in de Filippijnen“, zei Reiffenstuel in een persconferentie.

„Ik heb hem laten weten dat Duitsland tot dusver 25 miljoen euro heeft verstrekt voor bilaterale projecten die verband houden met klimaatverandering … We werken momenteel aan een ander programma, ook in de context van klimaatverandering“, voegde ze eraan toe.

Ook kwamen de gevolgen van het conflict tussen Rusland en Oekraïne voor de voedselzekerheid aan de orde, evenals de onderwerpen handelsbetrekkingen, hernieuwbare energie, mensenrechten en maritieme veiligheid.

Verschillende ambassadeurs hebben een beleefdheidsbezoek gebracht aan Marcos Jr. in de afgelopen weken na de recente presidentiële overwinning van laatstgenoemde bij de nationale verkiezingen van 2022.

Siehe auch  Ben Breton se enfrentó a la decisión de la convocatoria internacional de Chile

Op maandag heeft Marcos Jr. ontving ambassadeurs van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN), waaronder Brunei Darussalam-ambassadeur in de Filippijnen Johariah Wahab, Cambodja-ambassadeur Phan Peuv, Indonesië-ambassadeur Agus Widjojo en Lao-ambassadeur voor de Democratische Volksrepubliek Songkane Luangmuninthone.

Ook aanwezig waren Singapore ambassadeur Gerard Ho, Thailand zaakgelastigde Thawat Sumitmor en Vietnam ambassadeur Hoang Huy Chung.

VERWANT VERHAAL:

Gekozen president Bongbong Marcos ontvangt Asean-gezanten

JPV

Abonneer u op onze wereldwijde nationale nieuwsbriefLees volgende

Mis het laatste nieuws en informatie niet.

Abboneer op INQUIRER PLUS om toegang te krijgen tot The Philippine Daily Inquirer en andere 70+ titels, tot 5 gadgets te delen, naar het nieuws te luisteren, al vanaf 4 uur ’s nachts te downloaden en artikelen te delen op sociale media. Bel 896 6000.

Voor feedback, klachten of vragen, Neem contact met ons op.

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside