Gedurfde reddingshelikopter voor oudere Engelse vrouw in Spanje

Gedurfde reddingshelikopter voor oudere Engelse vrouw in Spanje

Gedurfde helikopterredding voor oudere Engelse vrouw in het Spaanse Alicante.

De brandweer van Alicante kwam op 18 april in actie in de Sierra de Bernia. Ze haastten zich om een ​​73-jarige Engelse vrouw te redden die zichzelf bij een val had verwond.

De vrouw had plotseling het bewustzijn verloren, waardoor ze viel en daarbij haar pols bezeerde. Nadat de helikopter was binnengevlogen, werd ze naar een wachtende ambulance gebracht waar medici ervoor zorgden dat ze met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht voor verdere behandeling.

De hulpdiensten van Alicante gingen naar Twitter en onthulden: “Gisterenmiddag moesten we in de Sierra de Bernia een 73-jarige Engelse vrouw redden die plotseling het bewustzijn verloor en haar pols beschadigde toen ze viel. het San Vicente-park, waar een ambulance op haar wachtte! 👲🚁

„#brandweerlieden #cpba #enaccion #siempreatulado.“

Verdere details over de medische toestand van de vrouw zijn op dit moment niet bekend.


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen, vergeet niet terug te komen en de Euro Weekly News-website te bekijken voor al je actuele lokale en internationale nieuwsverhalen en onthoud dat je ons ook kunt volgen op Facebook en Instagram.

Siehe auch  Chile lanza 'hermoso desafío' para redactar nueva constitución | noticias políticas

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside