Geblesseerde Naomi Osaka lijdt shock straight sets nederlaag tegen Spaanse Clay-Court Tactician bij Madrid Open 2022

Geblesseerde Naomi Osaka lijdt shock straight sets nederlaag tegen Spaanse Clay-Court Tactician bij Madrid Open 2022

Tijdens het lopende Madrid Open heeft viervoudig Grand Slam-winnares Naomi Osaka een schokkende nederlaag geleden tegen de Spanjaard Sara Sorribes Tormo. De 25-jarige Spanjaard vernietigde de Japanse superster absoluut in straight sets. We wisten allemaal dat dit een zware wedstrijd zou worden voor de voormalige nummer 1 van de wereld. Voor aanvang van de wedstrijd had ze echter een blessure, omdat haar linkerkuit zwaar was afgeplakt.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

29 maart 2022; Miami Gardens, FL, VS; Naomi Osaka (JPN) slaat een forehand tegen Danielle Collins (VS) (niet afgebeeld) in een kwartfinale voor het damesenkelspel in de Miami Open in het Hard Rock Stadium. Verplicht krediet: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Naomi Osaka leed een schokkende nederlaag op de Madrid Open 2022

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Het is eerlijk om te zeggen dat de Japanse ster geen geweldige staat van dienst heeft op de rode aarde. In haar hele carrière kwam ze nooit verder dan de derde ronde op Roland Garros. Osaka had dit jaar hoge verwachtingen tijdens het gravelseizoen, dat een grote klap kreeg na haar verlies tegen Sara Sorribes Tormo in Madrid.

In haar allereerste wedstrijd kruiste ze Anastasia Potapova in straight sets. De verwachting was dat haar winnende momentum ook tegen Sorribes Tormo zou doorgaan. Echter, de wereld niet. 47 had andere plannen toen ze Naomi in straight sets knock-out sloeg. De laatste scoren was 6-3,6-1 aangezien de wedstrijd nog geen anderhalf uur duurde.

Ondanks het verlies is de grootste zorg voor Naomi dat haar linkerbeen voor aanvang van de wedstrijd zwaar vastgebonden was. Veel fans merkten dat en toonden meteen bezorgdheid voor de Japanse speler. Op dit moment zijn we niet zeker over de ernst van die blessure. Maar ze zag er niet helemaal fit uit, omdat het haar kansen tegen de Spanjaard duidelijk belemmerde.

Wat volgt er voor Naomi?

Eerder sprak ze over het spelen in zowel Madrid als Rome voor de French Open. Na een wildcard te hebben gekregen op Madrid Open, zal ze die waarschijnlijk ook krijgen voor Rome. De laatste blessure kan de plannen van Osaka en haar gravelcampagne echter doen ontsporen. Op dit moment hebben we geen bevestiging over haar blessure en haar deelname aan de Italian Open.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Het is veilig om te zeggen dat de gravelcampagne van Naomi Osaka er niet goed uitziet. Op dit moment hoopt ze voor de French Open weer helemaal fit te zijn, ook al speelt ze niet in Rome.

Bekijk dit verhaal: Kevin Durant, Naomi Osaka en meer best betaalde Olympische atleten in Tokio

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside