Ferrari bagatelliseert Mercedes ‚Spanje F1 revival

Ferrari bagatelliseert Mercedes ‚Spanje F1 revival

Een reeks upgrades die aan de race van afgelopen weekend in Barcelona werden toegevoegd, hielpen Mercedes aan zijn meest competitieve uitje van het seizoen tot nu toe.

George Russell eindigde als derde om zijn tweede podium van het jaar te pakken, terwijl Lewis Hamilton herstelde van een lekke band in de eerste ronde waardoor hij bijna naar achteren zakte en als vijfde thuiskwam.

Het tempo van de W13 bracht Mercedes-teambaas Toto Wolff ertoe om te verklaren dat het team zondag de snelste raceauto had, en dat het geloof dat het dit jaar de titel kan winnen, is hernieuwd.

Maar Ferrari-teambaas Mattia Binotto zegt dat de competitieve vorm van Mercedes in de juiste context moet worden geplaatst – en dat de Duitse fabrikant nog steeds niet sneller is dan de Maranello-outfit zelf was in 2021.

Spreken met Luchtzei Binotto: „Ik denk dat ik ze eerst feliciteren, omdat ze herstelden en de snelheid van hun auto verbeterden.

“[In qualifying] ze waren zeven tienden van het tempo in de kwalificatieronde, wat nog steeds een kortsluiting is. [In the race] ze eindigden 30 seconden of meer van de Red Bull, en het had misschien 40 seconden voor Charles kunnen zijn [Leclerc].

“Veertig seconden, 66 ronden, is nog steeds zes, zeven tienden per ronde. Zes tienden, zeven tienden per ronde is nog steeds significant. Het is net als Ferrari vorig jaar.“

Mattia Binotto, teambaas, Ferrari

Foto door: Alexander Trienitz

Maar hoewel Binotto zich niet te veel laat meeslepen door waar Mercedes staat, is Red Bull zich bewust van het potentieel dat het team uit Brackley heeft.

Siehe auch  UMKM, pembangkit tenaga listrik baru Indonesia di masa depan
Lees ook:

Red Bull-teambaas Christian Horner denkt dat Mercedes de kans heeft om iets soortgelijks te doen.

Terugkijkend op de ommekeer tussen Red Bull en Ferrari zei Horner: „Ik denk dat het laat zien hoe snel dingen kunnen veranderen.

„Ik denk dat we na Australië met 40 punten achterstand thuiskwamen en we leiden met zes als we een paar races later Monaco binnenkomen. Dus het laat gewoon zien in de Formule 1, hoe snel dingen kunnen veranderen en veranderen.

“Daarom zou ik Mercedes niet afschrijven met het aantal beschikbare punten. We weten dat Ferrari een zeer snelle auto heeft. Dus weet je, dingen kunnen heel snel omslaan.”

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside