Extra districtsrechter Uttam Anand gedood tijdens ochtendwandeling in Dhanbad . in Jharkhand

Extra districtsrechter Uttam Anand gedood tijdens ochtendwandeling in Dhanbad . in Jharkhand

Bekijk video: Extra districtsrechter Uttam Anand gedood tijdens ochtendwandeling in Jharkhand’s Dhanbad | Video Screengrab

Bij een schokkend incident kwam een ​​extra districtsrechter (ADJ) van het district Dhanabad om het leven nadat hij tijdens een ochtendwandeling werd aangereden door een auto-riksja, zei de politie woensdag.

Naar verluidt vond het incident plaats in Randhir Verma Chowk in de buurt van de rechtbank van Dhanbad, onder het politiebureau van Sadar.

De ADJ Uttam Anand maakte een ochtendwandeling toen een voertuig hem verpletterde in de buurt van de Magistrate Colony in Dhanbad. Hij werd opgenomen in een nabijgelegen ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen bezweek.

Aanvankelijk behandelde de politie hem als een onbekende. Later stapten de familieleden naar de politie, waarna het lichaam werd geïdentificeerd. Er is tot nu toe niemand aangehouden in verband met de zaak.

„Rond 5 uur ’s ochtends raakte een voertuig hem (Uttam Anand) van achteren en vluchtte. Het voertuig dat hem raakte moet nog worden geïdentificeerd. Uit de camerabeelden van het gebied bleek dat er een auto-riksja bij betrokken was. onderzoek naar het incident en het gewraakte voertuig zou snel worden gepakt‘, zei PTI, Sanjiv Kumar, Senior Superintendent of Police (SSP).

Uttam Anand is zes maanden geleden in Dhanbad geplaatst.

Ondertussen gingen camerabeelden van het incident viraal op sociale media.

Bekijk video:

(Om onze E-paper dagelijks op WhatsApp te ontvangen, alstublieft Klik hier. Om het op Telegram te ontvangen, alstublieft Klik hier. We staan ​​het delen van de pdf van de krant toe op WhatsApp en andere sociale-mediaplatforms.)


Siehe auch  Spain Park zet warme start voort met 3 dominante overwinningen op rij - Shelby County Reporter

We will be happy to hear your thoughts

Hinterlasse einen Kommentar

MATARAMINSIDE.COM NIMMT AM ASSOCIATE-PROGRAMM VON AMAZON SERVICES LLC TEIL, EINEM PARTNER-WERBEPROGRAMM, DAS ENTWICKELT IST, UM DIE SITES MIT EINEM MITTEL ZU BIETEN WERBEGEBÜHREN IN UND IN VERBINDUNG MIT AMAZON.IT ZU VERDIENEN. AMAZON, DAS AMAZON-LOGO, AMAZONSUPPLY UND DAS AMAZONSUPPLY-LOGO SIND WARENZEICHEN VON AMAZON.IT, INC. ODER SEINE TOCHTERGESELLSCHAFTEN. ALS ASSOCIATE VON AMAZON VERDIENEN WIR PARTNERPROVISIONEN AUF BERECHTIGTE KÄUFE. DANKE, AMAZON, DASS SIE UNS HELFEN, UNSERE WEBSITEGEBÜHREN ZU BEZAHLEN! ALLE PRODUKTBILDER SIND EIGENTUM VON AMAZON.IT UND SEINEN VERKÄUFERN.
Mataram Inside